Torsdag 10/9

Har varit en lugn dag i skolan idag, bara två vanliga lektioner. Sen blev det guidning på slottet och sedan en liten rundvandring i stan där vi kollade på några av konstverken till Openart. Slutade vid halv fyra tiden, sen följde Josefina och Victoria med mig till Illusion tattoo, där jag skulle fråga en sak om tatueringen. Men inga ändringar, tatueras den 28 september! :) Därefter gick vi till Rosalis, där mötte vi Alexandra, Zamila, Sabina och Annica. Jag och Annica delade på en portion pasta med kyckling, mums! Sen begav jag mig hemmåt, jag gick faktiskt, okej det är inte långt, men det kändes skönt att bara gå där i sin egna lilla värld :) Men det enda problemet var att magen värkte som satan.. Det är något fel med min mage, det måste det vara! Har pratat med skolsystern, men hon hade ingen aning om vad det kunde vara. Vem ska annars veta? Nej usch, den är verkligen hemsk ibland! När jag kom hem la jag mig i sängen för att läsa lite, tror jag läste fem sidor innan jag slumrade till. Vaknade till och ringde Roger, men då satt han och åt så han lovade att ringa efteråt. Jag la ifrån mig telefonen igen och somnade lika snabbt. Blir väckt av telefonen, själklart så var det Roger <3 Pratade med honom ett tag, nästan en timme. Sen ringde pappa, då pratade jag med honom i en sisådär fem minuter. Ringde Roger ingen, men glömde att jag skulle ha ringt Tebbe. Så fick lägga på luren igen, ringa Tebbe, prata med henne en snabbis och sedan ringa Roger igen. Då pratade vi en liten stund och sedan satte jag mig och kollade på idol. Lika kul som alltid :) Nu sitter jag här och chatta lite på msn och funderar på att snart sätta igång en film, men vill prata klart med Roger först. Är ju ledig imorgon, så behöver inte känna att jag ska lägga mig i tid, skönt!

Imorgon sover jag så länge jag känner för det, och sedan går jag upp och fixar till mig. Senare på dagen tänkte jag gå till Willys och handla inför helgen. Sedan vid åtta kommer Tebbe hit, skojsigt! Då ska vi laga mat tillsammans och ha en riktigt syskonhelg tillsammans :)

På lördag åker vi till Marieberg tillsammans med Josefina. Oj, det vet inte du om än Tebbe, men det är nog inga problem, eller? Sen på kvällen blir det mys med snacks och lasange!

På söndag är det ingenting planerat, vi tar väl dagen som den kommer :)


Ojoj, nu börjar allt närma sig med stormsteg! Nästa helg, den 18-20 september kommer Roger och hans föräldrar ner till skåne :) Sen den 19 september firas lilla (kanske inte lilla längre, blir trots allt 18) jag, presenter! Sen den 23 september åker tandställningen bort, äntligen! Den 24 september fyller jag 18 år, ett stort grattis till mig! :) Den 25 september ska jag övningsköra på körskola för första gången. Den 28 september ska jag tatueras, jiiiipppiii!! Den 4 oktober blir det krogen med Roger, Josefine och säkert några till :) Sen stannar Roger resten av helgen, mys på hög nivå! Den 10 oktober ska jag bli proffs fotograferad tillsammans med Emma gumman, ska bli sååå kul! :D

Jaa, nu blev det ett ganska långt inlägg, hoppas det var tillräckligt intressant för att orka läsas :P
PussPuss<3


Btw, detta är till dig Roger.
Jag vet hur mycket du vill detta, och därför kommer jag hålla tummarna för dig.
Jag vill verkligen att du ska få det så bra som möjligt, för du är värd det.
Älskar dig min underbara älskling, du är allt och så mycket mer <3

Fredag 4/9

Sorry, länge sedan igen..
Har haft mycket nu, med skolan och allt, kanske ingen ordentlig ursäkt, men ni får ta det som det är.

Nästan två veckor sedan jag skrev..
Minns inte vad jag skrev då, så jag skriver på lite vad jag känner för.

Då har skolan satt igång igen, och schemat är helt okej. Har två extremt långa dagar, men så blir det när man är ledig varannan fredag :) Man ska inte prata skit och lärarna här, man vet ju aldrig om de ser, men strunt samma, tror inte att jag har så många läsare ändå xD Krister är som han alltid brukar vara, okej ibland, och pest och pina ibland. Goggo är sträng som vanligt, nästan så man vill hoppa av idrott B.. Janne, är bättre på religionen än på idrotten, men tycker ändå inte att han passar som lärare.. Helena är underbar, tycker verkligen om henne! Ulf, är som vanligt han med, lättsam och så. Har bara ett år kvar nu, så skönt! Det som skrämmer mig mest är projektarbetet jag ska göra tillsammans med Josefina, och vad som kommer hända efter studenten.. Lixom jag har redan allt planerat så som jag vill ha det. Men jag har ingen plan B om min plan inte skulle fungera.. Det skrämmer mig så extremt mycket! Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till, och så kommer tårarna. Visst, det låter löjligt, men jag försöker verkligen i skolan, men jag kan inte nå upp till MVG i alla ämnen som behövs för att komma in på psykologilinjen.. Jag hoppas och vill komma in där, det är ju min stora dröm! Räcker inte betygen, så kanske jag kan göra bra ifrån mig på högskoleprovet istället.. Nej, nu vill jag inte prata mer om detta, får bara en enorm panik..

Idag satte jag klockan på åtta, fast jag är ledig. Men kände att jag behövde upp.. Orkade inte riktigt gå upp redan vid åtta, så sov en timme till. Sen gick jag upp och åt frukost och sen satte jag mig vid datorn med en kopp te. Där har jag suttit i en timme nu. Ska snart börja städa lite. Det är snyggt och prydligt här inne i lägenheten, men det är så smutsigt på golvet och så är det säkert massa damråttor överallt :P Och soporna behöver slängas, så det är vad jag ska hitta på snart. Efter det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av en dusch ^^

15:52 idag ska jag vara på stationen och möta Roger :D <3
Sen åker vi till Willys och handlar mat och sånna saker, och sedan lagar vi mat tillsammans och har en riktigt mysig fredagskväll, tätt ihop <3 Imorgon så åker vi till Gustavsvik och badar tills vi liknar så söta russin ;) Därefter åker vi hem och lagar tacos. På söndag har vi inget planerat än, bara att vi ska käka på mc donalds ^^ Gud vad vi ska vara nyttiga i helgen älskling, not! ;)

Nej, nu skriker lägenheten att den vill bli städad, bäst att lyda!
Pusspuss <3

RSS 2.0