Lördag 31/1

Grattis på födelsedagen syster! <3

Som sagt, det är då Tebbes födelsedag idag, vilket betyder att jag har hjälpt till att städa här hemma. Är nyss klar med allt jag ska göra, så nu väntar jag bara på att Tebbe ska bli klar i duschen. Gästerna kan komma när som helst efter klockan två, alltså öppet hus från klockan två, så jag måste vara klar tills dess. För det kanske är några som får för sig att komma redan vid två. Inte för att jag tror det, men man kan aldrig veta :P Så nu sitter jag då  här inne på mitt rum i bara morgonrock och vill gå och duscha, men den är fort. upptagen. Ja, jag sitter i morgonrock, vilket betyder att jag har städat i morgonrocken också, det ni! ^^

Igår gick jag upp klockan 6, efter bara fem timmars sömn, det var extremt jobbigt att ta sig upp ur sängen, men jag lyckades! Sen åkte jag till skolan vid tjugo i åtta. Slutade efter två lektioner vid tio över elva, skönt! Då var det bara att gå till matsalen och hämta matlådan, och sen gå ut och vänta på bussen. När bussen väl kom vid halv tolv, åkte jag in till järntorget. Där handlade jag ett choklad på pressbyrån och fem godisremmar på marknaden :) Två till mig, en till syrran, en till mamma och en till pappa (a) Därefter skyndade jag mig till stationen och hämtade ut mina biljetter innan jag satte mig på tåget till Mjölby. Satt och kollade på en film "Systrar i jeans". Tittade på halva, innan det var dags att stiga av. I mjölby träffade jag Mia :) Pratade lite med henne och en annan tjej och handlade en ramlösa på pressbyrån, var så himla törstig! På x2000 fortsatte jag att kolla på filmen, och då var den så rörande och gullig att jag nästan började gråta. Fatta pinsamt, där satt man framför ett antal personer och snyftade som en liten barnunge till filmen (a)

Klockan fyra var jag i Hässleholm :) Då mötte mamma upp mig och då gick vi till kicks, så jag kunde handla ny foundation till mig. Sen åkte vi hem och packade in alla matvaror. Satte mig vid datorn en stund innan jag åkte hem till Sara :) Satt och kollade på let's dance med henne och hennes pappa :) Sen kom mamma och hämtade mig igen när hon var klar med det hon skulle göra. Åkte hem och satte mig vid datorn en stund innan jag gick och sov..

Det var allt för idag! Ska kolla om duschen är ledig nu!
PussPuss<3


P.s Jag saknar dig Roger <3 D.s

Torsdag 29/1

Igår var det först skola, sen åt jag och Roger på mc donalds, mums ! Sen gick vi en liten runda på marknaden, men det var så satans kallt, så det blev bara att vi gick igenom den, och sen tog bussen hem till honom :) Vi hoppade av vid ICA, så jag kunde handla lite godis, var så himla sugen på det. Hemma hos Roger satt vi och kollade på tv en stund, och sen nördade vi oss framför datorerna (a) Vid halv åtta satte jag mig och kollade på tv igen, sex and the city och sen top model. Tror ni inte att jag somnade då också ! Missade när de tog foto som vanligt :/ Roger har bestämt sig för att titta till mig varje gång jag sätter mig vid tv:n, så jag inte somnar, och ser han mig sova ska han hälla vatten på mig :O Jag måste försöka att INTE somna, för nerdränkt med vatten vill jag inte bli !

Vid halv elva något gick vi och sov. Måste erkänna att det var den mysigaste kvällen någonsin (a) <3 "Roger junior" haha xD (Ni behöver inte förstå, det är bara jag Roger som kommer göra det) ^^, Jag älskar dig Roger, du betyder ALLT för mig <3

Vaknade upp av att Rogers klocka ringde först vid halv åtta, sen vid kvart i åtta och sist vid åtta. :P Därefter slutade den att ringa och tur var det ! Min klocka ringde sedan vid halv elva (hade sovmorgon, började vid ett). Låg kvar och myste tillsammans med Roger i en halvtimme. Då var klockan elva och jag insåg att jag inte hann duscha, så det fick bli att sätta upp håret i en tofs, och lägg märke till att jag aldrig förr har haft det i skola. Så det blev väldigt många kommentarer om mitt hår under dagen :P När jag kom till skolan vid halv ett mötte Tess mig utanför matsalen, då följde hon med mig när jag åt och sen var det datorkunskap. Gjorde klart min powerpoint redovisning :) Därefter var det teckenspråk och sen slutade jag :)

Tog bussen hem, lämnade lite saker, och tog sedan nästa buss hem till Roger <3 Skulle hämta min dator, stannade i en och en halv timme, sen var jag tvungen att åka hem igen :/

Kom hem vid sju, har precis ätit och ska strax börja packa. Åker hem till Skåne imorgon :) Mysigt ska det bli !

Efter skolan har slutat vid tio över elva imorgon, åker jag in till stan och köper lite godis remmar på marknade, innan jag skyndar mig till stationen. När det väl är marknad, måste man ha remmar (a) Sen vid fyra när jag kommer hem till Hässleholm går jag direkt in på Kicks och handlar ny foundation till mig, för den är HELT slut ! Därefter åker jag antingen hem med mamma, eller så tar jag bussen :)

Nej, nu måste jag packa ! Ha det bäst !
PussPuss <3

Tisdag 27/1

klockan är bara 21:00 och jag är redan super trött... Men orkar skriva ett inlägg :)

Vaknade upp av att klockan ringde och störde mig mitt i en dröm. Förstår inte hur jag kan drömma så mycket och så ofta och alltid lika tydligt. Det känns verkligen som om allt verkligen händer på riktigt. Vissa gånger måste jag till och med försäkra mig om att det bara var en dröm. Jag kan ta ett exempel, det var för ganska länge sedan, så drömde jag att Roger skickade ett sms till mig där det stod att han ville göra slut. När jag vaknade upp var jag tvungen att kasta mig över mobilen för att se så det bara var en dröm.

Var i skolan en halvtimme innan jag började, så jag skrev ut en läxa och sen satte jag mig och läste på några saker till samhällen. På samhällslektionen var det muntligt "förhör". Det var bara läraren som pratade och det var så ointressant att jag och Teresia satt och skickade lappar istället (a) Och jag måste erkänna, jag minns inte ett skit av vad läraren sa, duktigt Louise !

Sen var det idrott, badminton :) Riktigt kul, de enda idrottslektionen jag kan tycka är riktigt kul är när det är tennis eller badminton :P

Lunch, myste med Roger <3

Efter lunchen var det matte :) Gjorde några tal. Fick springa iväg från lektionen eftersom jag fick näsblod :S Isch !

Slut för dagen, och jag åkte hem. Hämtade lite saker och åkte sedan hem till Rogers lägenhet :) Gjorde lite mattetal och pluggade engelska glosor, innan Roger kom hem :) När han väl kom hem, blev det änu mera mys <3 Sen gjorde jag toast till mig, mumsigt !  Satt och degade framför datorn till klockan åtta, då skulle jag kolla på top model :) Självfallet så somnar jag efter en kvart och vaknar upp när det är utslagning.. Så typiskt mig att somna till ett program som jag verkligen vill se.. Men heter man Louise Mössler Färdig, så somnar man ALLTID framför tv:n (a)

Känns som om jag vill gå och sova nu.. Men samtidigt känns det som om det är lite för tidigt.. Och jag får säkert inte med Roger till sängen heller, så får nog vänta lite med att sova ^^

PussPuss<3

Måndag 26/1

När ska jag sluta drömma så mycket på nätterna? ^^
Imorse vaknade jag upp med ett ryck mitt uppe i en dröm, trodde att det var mitt i natten, men så börjar klockan ringa.. Ville bara ligga kvar och mysa, men det hade jag inte tid med :/ Så det var bara att hasa sig upp ur sängen och försöka få fötterna att vilja bära en upp för trapporna till duschen.. Jag kom iaf till duschen och då piggnade jag till som vanligt :P

Försökte hinna med 08:57 bussen, men självklart så tog sminkningen längre tid, så jag fick ta nästa 09:12.. Kom till skolan tio minuter innan jag började, ovanligt för att vara mig, men så går det om man vill sova längre.. Hann iaf pussa på Roger innan jag stack in på lektion :) Började dagen med engelska, ganska okej faktiskt.. Sen var det lunch och sen naturkunskap.. Den lektionen var så tråkig, och så var jag extremt trött så jag bara flummade ! Stackars Josefine och Teresia, att de orkade med mig ^^ Sen var det matte, och det gillar jag :) Sen fick jag åka bil till IV-valet tillsammans med Roger och hans mamma.. Lite små lyxigt ;) På IV-valet satte vi upp frisyrer, mycket kul ! :)

Såhär blev mitt hår :)
Sidan                                        Bakifrån   

       


Efter IV-valet gick jag till Ica på krämaren och handlade lite nödvändiga saker innan jag åkte bussen till träningen :) Kul att träna, alla påpekade mitt "snygga" hår ;) Nej, det var inte bara därför det var kul, det är alltid kul att flumma med tjejerna ^^ Men idag så var vi sju stycken som spelade, vi brukar vara tre eller fyra.. Så det var lite jobbigt att vara så många, men det gick ändå ganska bra.. Fick in några riktigt bra slag :) Efter träningen blev det hem, äta mat, plugga lite, titta på tv och plugga lite till.. Glad över att jag är klar med svenskan nu iaf :)

Nej, nu ska snart lilla jag sova.. Behöver verkligen sova inatt..

FÖRRESTEN ! TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR BLOGG DESIGNEN SUZANA, DEN BLEV RIKTIGT SNYGG ! :) <3

Sov så gott alla !
PussPuss<3

Tittut!

Ja, nu ska Suz missbruka Louises blogg ^^
haha, nejdå!, ville bara säga att jag har gjort Headern till henne vilket hon blev jättenöjd!
- Och jag hoppas verkligen att hon också blir nöjd med det övriga som jag ändrat på.
Det dära Ljusblåa färgtexten vart skitsnyggt!, kanske inte för er andra som kanske tycker att det
blir för jobbigt att läsa men då får ni istället markera och läsa det i vitt eller något ^^.

Jag  m å s t e  bara tipsa om en  j ä t t e b r a   l å t  som jag tycker om!
Se här nedan och lyssna! =)
( en sak att tillägga!, jag har också gjort så att Louise får en "egen" youtube och färgen är självklart ljusblått! =D )

Här har du Louise, hoppas att du kommer tycka om den här bloggen!


Sevage Garden  -  To the moon and back



Tack och Hej! / Suz  @  Mirrorofmadness.blogg.se

Lördag 24/1

Jag vaknade vid kvart över nio när klockan ringde, och det bästa av allt var att jag inte behövde fixa till mig så speciellt mycket :P Jag satte bara upp håret och tog på mig mina glasögon, inget smink och inga linser, för jag skulle ju trots allt bara bada ^^ Vid kvart över tio kom Roger och hans mamma och hämtade mig.. Sen körde vi til Gustavsvik och mötte upp alla andra :) Sammanlagt blev vi 15 personer :P

Det var riktigt kul att bada :) Åkte forsen, den röda och den gula rutchkanan, badade i utomhuspolen och passade små barn :P Forsen skadar man sig alltid i, och idag råkade jag även skada Roger, stackaren ! Det var kul att passa småbarnen också :) Jonathan som alltid ville krypa iväg, sen lärde han Josefine att göra samma sak, så tillslut hade man ingen koll alls på dem :P Men som tur var så var man ju alltid två eller fler, så man behövde inte hålla koll på båda samtidigt..

Vid ungefär 4, halv 5 åkte vi ifrån badet och åkte hem till Rogers lägenhet.. Vi tog först det lugnt och sen började vi fixa mat, tacos :) Mycket gott var det ! :) Sen tittade vi på tv och lite sånt.. Fick även vara lite barnvakt åt bebisarna, de är ju bara för söta ! Lite små kär blir man ju allt, skulle varit mysigt med en liten bebis (a)

Nu har alla andra åkt till deras stugor, så det är jag och Roger kvar.. Nu kan man ta det lugnt :P Det gick från 15 personer till 2 på några sekunder :P

Det har varit en rolig dag iaf, något annat kan jag inte påstå ! :D

Fredag 23/11

Kan inte låta bli att skriva detta först:
Idag har jag och Roger varit tillsammans i fem månader <3

Dagen började med att klockan ringde och väckte mig halv sju, mitt uppe i en otroligt verklig dröm ! Som en zombie gick jag upp på övervåningen för att duscha.. Efter duschen piggnade jag till och kunde gå och äta frukost :) Därefter fixade jag till mig, och blev precis klar när det var dags att gå till bussen.. Åkte till skolan och var där fem minuter innan jag började, hann nätt och jämt säga hej till Roger och hans mamma och ge Roger några pussar innan jag behövde skynda mig till första lektionen.. Kollade på en skit seeeg drama film, trodde jag skulle somna.. Därefter pratade jag mer med Roger och hans mamma, innan nästa lektion började en halvtimme senare.. Det var teckenspråk, satt och kollade en massa ord på datorn, långtråkigt, men bättre än andra uppgifter :P Sen slutade jag för dagen, men bestämde mig för att äta lunch först, vilket var en bra idé för jag fick sällskap av Roger och hans mamma :) Vi pratade lite, och sen stannade jag kvar ett tag tills Rogers nästa lektion skulle börja, sen åkte jag hem med bussen..

Vid ungefär tre tiden ringer Roger, och vi bestämmer att jag ska möta dem uppe på stan :) Så jag går till stan och möter dem, kollar i lite affärer och bokar bord på Hellas :) Sen åkte vi hem till Rogers lägenhet och åt lite mackor och spelade fia med knuff :) Skadeglädje, det hade jag allt :P Sen tittade vi lite på tv, och jag och Roger "brottades" i sängen, det slutade med att han puttade ner mig på golvet och jag drog med honom ner i fallet ;)

Vid halv sju körde vi in till stan för att äta på Hellas :) Mycket mysigt var det :) Efter maten körde de hem mig, och jag gick ner i källaren för att titta på let's dance.. Kollade även på vem som åkte ut, så tittade på tv till klockan elva.. Sen loggade jag in på msn.. Hade sagt till Roger att jag skulle logga in på msn vid tio, så kände mig lite taskig mot honom.. :/ För han skulle kolla på en film direkt när jag loggade in, så vi hann inte alls prata så mycket.. Förlåt älskling ! <3

Imorgon kommer Roger och hans mamma och hämtar mig vid tio-elva tiden och då ska vi till Gustavsvik och bada :D Vi ska bada tillsammans med Rogers HELA familj, vilket innebär att vi blir 13 personer (om man inte räknar med tvillingarna som är typ 1 år) :P Ska bli kul ! :) Sen senare på kvällen ska vi laga tacos tillsammans på Hjälmaren ^^ Och sen får vi se om jag sover hos Roger eller inte, det beror på om det finns plats för mig :P

Nej, nu ska jag väl snart dra mig mot sängen.. Ska titta på något avsnitt av 2½ men innan jag går och lägger mig ^^
Sov gott !
PussPuss<3


Roger, jag älskar dig <3

Torsdag 22/1

Vissa dagar känner man bara inte alls för att gå till skolan, och idag var det just en sådan dag.. Så jag skickade ett sms till min mentor och sjukanmälde mig, sen sov jag några timmar till :) Nu tänkte jag ligga och mysa i min säng och kolla på en massa two and a half men avsnitt (a)

Det var ett tag sedan jag skrev, så jag skriver lite om måndagen, tisdagen och gårdagen också :)


Måndag 19/1

Började dagen med sovmorgon till nio, skulle till ungdomsmottagningen vid elva.. Efter besöket där, gick jag till apotket och hämtade p-pillerna, och sen åkte jag till skolan.. Kom till Ingrids lektion i naturkunskap, varför missade jag inte den också! :P Iaf, efter skolan gick jag in till stan och hämtade mina liser och sen åkte jag till träningen :)

Tisdag 20/1
Sovmorgon den dagen också, iof inte till nio, men till åtta (a) Eller ja, jag skulle sovit till åtta, men vaknade tidigare och då ringde Roger mig :) Så vi pratade i en halvtimme, sen var klockan tio i åtta och jag bestämde mig för att gå upp och duscha.. Vid tio i tio började skolan, och sen slutade den vid två :) Fick Rogers kort och nyckel, åkte hem till mig och hämtade lite grejor, och sen åkte jag hem till Rogers lägenhet ^^ Inte långt efter kom Roger också hem, och vi började städa.. Hans rum blev mycket fint :) Ja, sen tittade vi på tv och lite sånt, jag blev trött vid nio, gick och la mig vid halv tio ^^

Onsdag 21/1 (igår)
Vaknade upp bredvid Roger <3 Gick till skolan som vanligt och efter skolan åkte jag hem och städade mitt rum :) Skinande rent blev det ! :D Sen lekte jag lite med min plattång innan jag åkte hem till Roger <3 Då blev det massa mys :)

Nej, nu ska jag kolla på two and a half men !
PussPuss <3

Lördag 17/1

Hemma i Skåne nu då :)
Resan hem igår var ju inte direkt som förväntat, men det gick bra ändå ^^ Började resa vid kvart över 12 som vanligt, skulle varit hemma vid fyra, men sen hände lite saker.. På tåget som skulle ta mig till mjölby satt jag och pratade med Mia, Emmy och Håkan.. Tåget körde jättesakta p.g.a att det var något fel med datorn.. Så när vi väl kom fram till Hallsberg
efter typ 45 minuter, fick vi gå ur tåget för att det inte kunde köra längre.. Så då var det bara att vänta på en buss som skulle ta oss till Mjölby.. Så vi fick åka buss ett bra tag, så vi missade självklart x2000, det  vi egentligen skulle åka med, och nästa gick två timmar senare.. Men iaf, vi kom fram till Mjölby en timme och en kvart innan nästa tåg skulle gå, och p.g.a förseningen bjöd sj på mat inne på en pizzeria i mjölby :) Åt kebabtallrik, mums på det! :) Sen på x2000 fick vi sitta i första klass vagnen bara för att det inte fanns platser någon annan stans, det var lite lyxigt ^^ Kom sen till Hässleholm vid sextiden, och då mötte pappa mig på stationen :D Sen åkte vi hem och då blev det mys framför tv:n med mamma och pappa :)

Imorse vaknade jag vid elva ungefär, då gick jag ner och åt frukost med mamma och pappa.. Efter frukosten gick jag och duschade och fixade till mig.. Sen körde jag, mamma och pappa till Kristiandstad och handlade lite :) Jag handlade två par nya skor :)

            
Mina nya kängor                               Mina nya gympaskor

Sen när vi kom hem från Kristianstad satte jag mig vid tv:n och tittade lite.. Sen spelade jag och pappa Guitar Hero och sen spelade jag lips :) Efter det var det mat, grillat, pastasallad och mozarella, mums ! :)

Jaa, sen var det tv tittande, körslaget :) Och efter det satte jag mig vid datorn och tittade lite på tv emellan åt.. Men det var en jätte kass film, så jag bestämde mig för att nörda lite (a) Jaa, jag spelade RS.. ^^, (Döda mig inte Josefina) Börjar lära mig lite mer nu, men kunde inte göra så mycket, för Roger måste förklara var jag ska gå och sånt, så det får han göra en annan gång när han har tid :) Han tycker det är jätteroligt att jag också har en gubbe nu (a)

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Det är säkert bara skit saker som går på tv.. Och jag har verkligen INGEN lust att sova !! Så vad ska jag göra ?! :/ 
Jaaa !!! Roger är klar med det han gjorde i spelet, så nu kan jag prata med honom :D:D <3<3

Ha det bra alla !
PussPuss<3

P.s. Jag älskar Roger <3

Torsdag 15/1

Morning !

Torsdag morgon, vilket innebär att jag har den jobbigaste dagen i veckan framför mig.. :/ Men som tur är så kommer jag slippa lite av dagen när jag ska till tandläkaren ^^ Efter skolan blir det hem och ta det lugnt och packa lite.. Åker hem till skåne imorgon :D <3

Igår var det skola som vanligt, ganska lugnt faktiskt.. Somnade på Ingrids lektion men va fan :P Sen efter skolan följde Josefina med mig hem ett tag och sen åkte vi in till stan.. Där gjorde jag synunderökning och beställde nya linser.. Efter det åkte vi hem till Josefina och snackade lite :) Vid halv sju gick jag över till Roger <3 och där har jag nu sovit inatt :) <3

Nej, nu måste jag dra..
PussPuss


Tisdag 13/1

TjenaTjena ! :)

Dagen började med sovmorgon, mycket skönt ! Sov till klockan åtta, så nice ! :) Sen var det upp till duschen, fixa till sig, äta frukost och sedan in på datorn en snabbis innan bussen till skolan gick..

Första lektionen var samhälle med Lars-Göran, som tur var så pratade han inte lika mycket som han brukar, så det var ingen "sovlektion" idag (a) Fick jobba självständigt med konflikter mellan israel och arabländerna, booring ! Sen var det idrott, handboll, fuck för det ! Hatar verkligen handboll, är bollrädd ! :/ Efter idrotten var det luch, tycker inte om att vi har sen luch på tisdagar, den godaste maten är nästan alltid slut.. Så var det idag också :( Sista lektionen var matte :) Alltid lika kul (a) :D Sen blev klockan två och skoldagen var slut, jippi !! :)

Efter skolan åkte jag och Josefine hem till mig och hämtade lite saker, sen åkte vi till Ica.. Då köpte jag nacho chips, tacodipp och cocacola, och tog med det hem till Roger :) Så generös man kan vara :)

Idag har jag också blivit en nörd ^^ Roger har hjälpt mig fixa en gubbe i spelet han spelar, så jag har nördat mig lite med de spelet idag :P Tog en tid för lilla mig att fatta allt, speciellt när det var på engelska, men jag klarade det ganska bra, eller vad tycker du älskling? ;) Jag ska försöka spela lite, men kan inte lova att det blir enorma mängder ;)



Och till en speciell människa ! Du säger att jag snackar skit om dig, men vem fan var det som började.. Det där med att du bara talade sanning är bara ljug ! För du slänger alltid bara ur dig en massa saker, utan att tänka först.. Du tål inte att andra snackar skit om dig, men du får snacka hur jävla mycket skit du vill om andra ! Låter det rättvist ? Nej, inte ett jävla dugg ! Öppna dina ögon för fan, och se dina egna dåliga sidor och misstag, jag lovar, öppnar du de tillräckligt så kommer du se dem ! Falskare människa än dig finns inte ! Jag blir så less !

Måndag 12/1

Måndag igen, ny start på veckan..

Helgen var mysig, var både hemma hos Roger<3, hos Josefina och hemma med familjen :) Gjorde inte så mycket egentligen, tog det mest lugnt..

Ja, idag har jag inte heller gjort så mycket, varit i skolan och sen slutade Iv-valet tidigare, så det var bara att traska hem och vänta på bättre tider ^^ Ska antagligen till träningen sen, och sen efter träningen blir det läxor och så kanske jag kollar på en film om jag orkar..

Jag vet inte vad det är med mig.. :/ Jag tar allt på så jävla stort allvar, och mår dåligt för minsta lilla ! Sen gråter jag åt nästan vad som helst.. Att jag änns orkar med mig själv :/ Och sen blir det inte bättre av att vissa går runt och snackar en massa ! Speciellt en person, som kan slänga sig i väggen ! Att du bara orkar hålla på !

Onsdag 7/1

Godmorgon !

Då var det dags för plugget igen då ja.. Inte så speciellt lockande, men ska bli kul att träffa alla kompisar igen :) Efter skolan blir det stan en runda och sedan åker jag hem till Roger <3 Sover över där inatt :)

Jaa, det var ett tag sedan jag skrev nu.. Men jag har haft fullt upp.. Sist jag skrev var dagen Roger kom hem till mig i Skåne :) Det har varit ett riktigt bra lov, ville inte att de skulle ta slut ! Var så underbart att vara så nära Roger hela tiden (a)

Så nu innan jag går till bussen tänkte jag skriva lite om vad jag och Roger har hittat på under lovet :) Några dagar efter Roger hade kommit, blev han sjuk :/ Han fick feber och ont i halsen, den stackaren ! Men när han sen blev frisk igen hittade vi på lite olika saker :) Vi har spelat bowling (två gånger t.om.), vi har varit i stan, ätit ute, kollat på bio, träffat farmor och farfar, firat nyår och bara tagit det lugnt :) Sen en dag blev även jag sjunk, fick maginfluensa, men som tur var så gick det över på en dag :) Somsagt, lovet har varit helt fullkomligt underbart ! <3

Jaha, nytt år nu då, har ni några nyårslöften? Det har iaf jag.. De handlar i stort sett om att jag ska tro mer på mig själv och bry mig om vad jag gör med mitt liv.. Jag har tre speciella punkter som jag ska gå efter:
1. Ta mer insiativ, inte säga "vet inte", "ingen aning" och "vad tycker du?", när någon frågar vad vi ska göra eller så..
2. Sluta vara så negativ, och ta till mig komentarer eller liknande..
3. Om personer i min närvaro mår dåligt, ska jag inte trycka ner mig själv, jag ska fokusera på mitt liv inte låta personens liv ta större plats än mitt, mår bara dåligt över det själv..

Jaa, det var nog allt för idag ^^
Ska strax gå till bussen !
Ha det bäst !
PussPuss<3


RSS 2.0