Merry Christmas!

Ja, God Jul på er mina kära små läsare! Det är officiellt julafton nu, men som jag alltid brukar säga så måste jag sova först innan det kan bli en  ny dag. Så enligt mig är det inte julafton än, men som sagt officiellt så är det ju de, och därför passar jag på att säga det nu, eftersom jag tror jag kommer vara ganska upptagen imorgon.

Idag blev det lilljulafton firande med familjen, mormor, morfar, kusin och morbror. Som tur var så "slapp" vi julmaten och det blev italiensk buffé, mumms! Därefter blev det julklapps utdelning och det var jag och syster som stod för den. Fick paket av kusin Gabriella och mormor och morfar :) Av Gabriella fick jag ett halsband och trosor. Av mormor och morfar fick jag ett linne och volym master till håret, precis vad jag ville ha! :D

Nu börjar klockan bli mycket och det är dags för sängen, men innan dess så är måste jag skicka en hälsning till tomten. Jag vet inte om han får för sig att läsa alla hundra tusen bloggar som finns, men eftersom jag är så speciell så står nog min rätt högt upp på listan (a)

"Kära tomten! Tyvärr så hittade jag inte min julstrumpa, så jag hängde upp en helt vanlig strumpa istället. Den hänger på soffkanten så det är bara att lägga ner paketen där. Men skulle nu strumpan vara förliten, vilket jag tror att den är, så kan du alltid läga paketet vid sidan om :)"

Nu när hälsningen till tomten är klar, fattas bara en hälsning till er!
Pusspuss på er och ha en riktigt god jul! <3

We wish you a merry christmas!

Nuså, nu närmar det sig med stormsteg! Lilljulafton idag, öppna paket :)

Har klätt granen och fixat mig julfin med rött nagellack och röd tunika :)

Nej, nu ska vi snart åka iväg, så det blev ett megakort inlägg idag..
Ha det bäst, och ha en super, duper dagen före julafton!
Pusspuss<3

Hold my hand and never let me go <3

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Oh I know it can be scary, you better know when your heart is on the line
But oh, baby don't worry, just hold my hand and never let me go


Jag älskar dig Roger <3

Tisdag 22/12

Ojoj, julafton närmar sig med stormsteg! Det blir "lilljulafton" med mormor och morfar, Fredrik och Gabriella och familjen imorgon. Eftersom julafton ska firas med pappas släkt, så firar vi det med dem en dag tidigare. Så det blir julklappar imorgon :)

Julstämmningen blir bara bättre och bättre. Tittar på alla julklappar som ligger på mitt rum som jag ska ge bort, har varit och köpt gran med mamma och Tebbe och snart blir det julgodis bak :)

Dagen idag har bestått av att först sova till elva, sen väcka Tebbe och gå ner och äta frukost. Städade rummet och fixade till mig lite smått. Sen satte jag mig vid datorn och gjorde läxa.. Jävla lärare som ger en läxa under lovet, lovet är till för att vila och vara av med allt skolarbete, men nej, de plågar oss.. Har nästan gjort klart hemtentamen om Islam, skönt att få den avklarad!

Ja, det var nog allt för denna gången, skriver kanske mer ikväll efter baket :)
Pusspuss<3

Måndag 21/12

Känner en massa julstämming måste jag få lov att säga! Det är bara granen som fattas, sen är det helt komplett.
Sitter just nu i finrummet och tittar på brasan, mysigt värre. Fick för mig att skriva lite i bloggen, var ett tag sedan. Och så vill jag skriva om min underbara helg tillsammans med älskling <3

Vi börjar där jag slutade förra gången, d.v.s i torsdags eftermiddag :)

Torsdag kväll
Roger kom vid åtta tiden, då mötte jag honom på vägen. Vi gick hem till min lilla lägenhet och myste lite, med chips, dricka och film (The girl next door). Filmen var verkligen hemsk! Inte hemsk eller läskig som i en skräckfilm, utan hemsk för allt som hände. Det var en sann historia och en flicka blev slagen och torterad som fan.. Nej, usch, den var verkligen hemsk! Blev en massa mys efter filmen.

Fredag
Jag gick upp när klockan ringde vid halv sju. Gick upp och fixade till mig och lite sådant. Väckte Roger så vi kunde äta frukost tillsammans. Trött var han iaf, tog en kvart att få upp honom ur sängen :P Men vi åt iaf frukost och sedan gick vi till tåget. Eller ja, vi småsprang till tåget. När vi nästan var framme så kom tåget in på perrongen :O Så det var bara att springa fortare än fortast. Vi hann med nöd och näppe. Jävla tåg som bytat tågtider. Det gick 8 minuter tidigare än förra veckan. Aja, vi hann iaf, men andfådda var vi allt :P Vi kom till Mjölby i vanlig tid, vid kvart i tio. Sen handlade vi lite gottigheter på pressbyrån och väntade på de andra tåget. Tåget blev en kvart försenat, vilket inte var så farligt. Men på vägen blev det mer försenat.. Vi var framme 45 minuter efter vi skulle varit framme. Väntade i en halvtimme på bussen och sen var vi äntligen hemma :) Där var även Tebbe och Victor. Så vi satte oss i soffan och myste, spelade guitar hero och lite sånt ^^. Mamma kom hem och sedan spelade jag, Roger, Tebbe och Victor spel, det blev "Game of life" :) Tebbe vann, skandal! Jag som alltid brukar vinna på det :P Därefter blev det mat. Senare på kvällen tog jag och Roger oss ett bad i bubbelbadkaret, myyyysigt! :) Vi bestämde oss för att sova tidigt eftersom vi skulle upp ganska tidigt morgonen efter.

Lördag
Vaknade av klockan då med, vid kvart i sju ringde den. Gick upp och duschade, fixade till mig och gick sedan för att väcka Roger. Inte det lättaste man kan göra, men det funkade ^^ Sen gick vi ner och åt frukost och sedan fixade jag till mig lite till. Vid tjugo över åtta körde pappa in oss till stan, där vi skulle ta tåget till Malmö. Vi köpte biljetter och kom på tåget utan några problem. Vi var framme vid halv tio. Bestämde oss för att kolla efter var ifrån bussen skulle gå, som vi hade fått reda på att vi skulle ta. Vi gick dit, såg nummret på bussen och frågade om det var rätt? Nej, det var samma nummer fast åt andra hållet. Aha, så vi gick och kollade bussen åt andra hållet, men nej! Då gick inte de bussarna på helger. Så det var bara att kalla på en taxi och frågade om de kunde köra oss. Det gick bra och vi kom fram till Razer House. Men då var det stängt, och vi skulle inte vara där förän en timme senare, vid elva. Så vi gick till Statoil och hängde :P Vid elva fick vi äntligen komm ain och köra gokart! :) Skiiit kul var det! Fast Roger varvade mig flera ggr :P När vi kört klart våra 30 minuter ringde vi efter en taxi som skulle kunna ta oss tillbaka till stan. Nej, då hade de inte många bilar i Malmö, men det skulle komma en om en kvart. Så vi väntade och sedan kom taxin. Väl framme i stan gick vi först till McDonalds, vi var hungriga. Därefter gick vi runder lite i stan, blev en lagom lång vistelse. Det var så mycket folk överallt, så man kände sig extremt liten. Inne på hansagallerian pussades vi under en mistel, kärlek på hög nivå älskling <3 Vi tåg tåget hem igen vid tio i tre. Mamma och pappa mötte oss i Hässleholm vid kvart i fyra då var det hem och fixa till sig inför ett kalas. Roger var orsaken till att jag behöve fixa till mig en gång till, eftersom han kastade en snöboll rätt i ansiktet på mig! Vi gick till familjen Karlsson och firade Johanna. Vid åtta gick jag och Roger hem och tog det lugnt. Spelade lite och sedan tittade vi på tv och myste.

Söndag
Vi satte klockan på halv tio, och när den ringer låter jag den ringa lite så att Roger också skulle vakna. Jag sängde av den och Roger verkade vara vaken. Så jag la mig ner igen och myste lite. Men vi båda somnar igen, eller ja, jag somnade, Roger hade inte äns varit vaken :P Så vid halv elva säger jag till honom att det är dags att vakna. Hans svar blev: "Va? Redan, vad är klockan då?". Så sa jag att klockan var halv elva och han blev chockad! Jag fick berätta för honom att klockan hade ringt vid halv tio och då trodde jag att han hade vaknat, men nej, det hade han ju inte :P Vi slöade oss igenom förmiddagen och vid halv två gick vi och duschade och fixade till oss. Halv fyra körde hela familjen i till stan och lämnade Roger på stationen. Alltid lika tråkigt att skiljas <3 Jag stod och vinkade av honom enda tills tåget körde. Saknade dig redan då älskling <3 Sedan åkte jag, mamma, pappa och Tebbe till Joanna och firade henne. Senare på kvällen myste jag och Tebbe med film och popcorn :)

Idag
Vaknade av att Roger ringde och väckte mig vid halv tolv. Jag fick lite halvpanik när han sa vad klockan var, men det löste sig fint. Jag ringde Sara och vi planerade när vi skulle åka in till stan. Gjorde vid mig snabbt som attan och vid ett tog jag bussen in till stan. Sara hoppade på i Sjörröd och i stan mötte vi Joanna. Vi gick runder och handlade lite, sen gick vi hem till farmor och farfar och åt lite mackor. Fick sedan skjuts hem, och nu sitter jag här :)

Det var allt. Men det räcker, tycker jag har skrivit en hel del :P
Ha det bäst sötnosar!
PussPuss<3

Torsdag 17/12

Tyckte min blogg behövde lite julstämming, så fixade designen lite ^^ :)

Jag vaknade när klockan ringde vid kvart över sex. Det var inge kul. Huvudet värkte, halsen värkte, snuvade och hostade. Så det var bara att skicka sms till läraren och sjukanmäla sig. Som tur var så var det avslutning idag bara. Så vi skulle ha tittat på först de hörandes och sedan de dövas julspel. Visst, jag hade gärna velat vara med, men jag kom inte upp ur sängen. Förlåt alla sötnosar att jag inte kunde säga hejdå nu inför jullovet, får göra det här. Ha ett super skönt jullov, och ät mycket julgodis! Ses den 7 igen! :) God jul och gott nytt år!

Jag sov till tio i elva. Sen gick jag upp. Satte mig vid datorn, åt frukost och packade lite. Nu har jag precis spela lite. Tänkte sätta mig och kolla på tv om en stund, innan jag ska börja städa. Har nästan hela dagen på mig att göra det :P Men sedan vid åtta kommer älskling <3 Då ska jag ha rent och fint i lägenheten och jag själv ska ha duschat och fixat till mig :) Det kommer jag lugnt hinna, det är 7 timmar kvar nu xD

Ska bli underbart att träffa Roger igen, det var inte så jätte länge sedan, men ändå. Finns inget bättre sällskap än tillsammans med honom <3 Älskar dig <3

Btw, det är synd att snön är kvar på ett sätt, vilket är att jag kommer bli nermulad ikväll när Roger kommer.. Men! Det är bra att den är kvar, för det ger julstämmning :)

Imorgon åker jag och Roger hem till skåne :) Sen blir det Malmö på lördag, och slappedag på söndag :) Sen måste han åka hem igen :/ Tråkigt men sant.. Han har ju jobb att sköta :) Men sen, den 29 åker jag upp till honom och stannar till den 6 :) Mys!! :)

Nej, nu ska jag titta lite på tv tror jag :) Därefter blir det städning och sedan en skön dusch :)
Ha det bäst!
Pusspuss<3

Tisdag 15/12

Det snöar, det är snö på marken, det är julstämmning!!

Har precis pratat med Roger i telefon, han har blivit kidnappad av sin mamma att följa med på en konsert :P Innan dess lagade jag med Victoria, det blev tagiatelli med kyckling och creme fraiche, mums! Skolan var lika tråkig som vanligt.. Men vi fick julmust till maten i skolan, plus poäng där! :)

Nej, nu ska jag nog ta mig en liten glass och sedan blir det mys framför tv:n :)

På torsdag kommer älskling, massa mys på det! <3

Pusspuss<3

Måndag 14/12

3 dagar kvar till Roger kommer!! <3
10 dagar kvar till Julafton!! :)
15 dagar kvar till jag åker till Örsundsbro!! <3
17 dagar kvar till nyårsafton!! :)

Känner mig som ett litet barn igen. När man satt där med sin choklad kalender och räknade dagarna inför julafton. Väntade på att få öppna den största luckan, med det största chokladet. När man satt med stora ögon och såg på alla paketen under julgranen framför sig. Ibland vill man vara liten igen, vissa saker var så mycket enklare då.
Men, jag längtar även nu till julafton. Fast nu är det mest för samhörigheten, allt det glada som julen bär med sig och ja, jag måste ta med julklapparna också, för de längtar man till även nu.

Det kom lite snö igår, vilket fick mig att känna lite små julstämmning. Men resan tillbaka till Örebro igår, den var inte som jag hade väntat mig direkt. Tåget var 8 minuter sent in till stationen i Hässleholm. Åtta minuter är ju ingen fara tänkte jag. Men när jag väl kommit på tåget, står de still på stationen i 45 minuter. Det var fel på elektroniken, så de fick starta om tåget. Sen fick de inget svar från banverket att de fick köra, sen var det ett godståg framför oss, allt på samma gång. Så jag fick åka förbi mjölby, där jag brukar hoppa av. Åka vidare förbi Linköping, förbi Norrköping och sedan hoppa av i Katrineholm. Där blev det en 1½ timmes bussfärd hem till Örebro. Jag skulle varit framme tjugo i tio, men jag landade tjugo i tolv. När man sitter där och vet att tåget är försenat och man inte vet vad man ska göra, då kan man inte sova. Man sitter där och är på sin vakt hela tiden. Sen på bussen hade jag kunnat sova om jag ville, men det kändes ändå fel, jag ville vara vaken ifall det skulle stöta på något nytt problem. Så det blev inte mycket sömn inatt. Ställde klockan på halv sju, men snoozade fram till sju. Då blev det brottom kan jag säga. Snabb dusch, snabb sminkning, frukosten hann jag inte med. Glömde massa viktiga saker, tog fel jacka.. Ja, det blev en hektiskt morgon. Väl på skolan kunde jag andas ut. Köpte mig lite frukost och var ganska utvilad.

Har varit flummig hela dagen, vilket nog beror på sömnbrist egentligen, men har blivit till överskottsenergi. Så ska lägga mig och vila snart. Blir nog ingen träning. Huvudet värker och håller på.

Det var nog allt. Ha det bäst bitches ;)
Pusspuss<3

And here we go again..

Går kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Efter en mysig kväll med pappa och robinson tittande med farmor och farfar slutade kvällen ganska olyckligt. Det blev en kväll fylld av tårar och ångest. Fylld av en massa obesvarade frågor. Men det löste sig tillslut, men det tog två timmar och då var klockan två på natten. Början på upplösningen kom vid halv tolv. Då ringde du, och äntligen kunde jag få prata ut. Du också. De första två timmarna var väl behövliga för oss båda två. Som varje gång så förstår vi varandra bättre efteråt. Även om jag inte kan säga att vi löste exakt allt, men en hel del. Tror det lönade sig ganska mycket för oss båda två. Den sista en och en halv timmen blev det sådant prat som vi brukar prata. Men mycket skratt och kärlek. Jag älskar dig min prins <3


But oh, baby don't worry, just hold my hand and never let me go <3

Lördag 12/12

12 dagar kvar till julafton! :D (Var bara tvungen att skriva det)

Sitter just nu vid datorn nere i finrummet vid datorn och lyssnar på när pappa sjunger och spelar gitarr :) Alltid lika mysigt att lyssna när han spelar så fint :) "Åh, låt mig höra den en sista gång. Spela hennes älsklingssång med Little Willie John. Sjung för min själ, som ett långsamt farväl. Spela upp en sorgsen sång med Little Willie John."

Det blev en hektisk morgon imorse måste jag säga.. Vaknade vid halv elva och gick in i badrummet där mamma stod i duschen. När hon kom ut var det första hon sa: Jag har bitit av en bit av min tand, så jag måste åka till tandläkaren." Så jag gick ner och åt frukost och sen blev det en snabb fixning innan jag och mamma åkte in till stan. Fick sminka mig i bilen :P När vi kom dit satte jag mig i vänte rummet och pratade i telefon med Emma :) Hon räddade mig från att ha de tråkigt, tack vännen <3 Sedan gick jag och mamma en runda på stan :) Därefter hämtade vi tebbe och körde hem.

Nu pratar jag i telefon med Roger <3 Vi pratar om helgen som kommer när vi ska till Malmö :)

Om ett tag ska jag och pappa in till stan. Han ska bjuda mig på restaurang, mums! :)

Ha det bäst!
Pusspuss<3

Fredag 11/12

Helgen är äntligen här! Sitter vid min dator nere i finrummet på hästhagsvägen 4, Tormestorp. Pappa ligger i soffan där jag precis också legat. Såg det sista på idol, och det var verkligen rätt som van! :) Erik ägde sönder!

Kom hem till Hässleholm vid tolv idag. Blev hämtad av farfar som tog hem mig till honom och farmor. Där åt jag middag med dem och två av mina kusiner. Därefter kom mamma och hämtade mig där och vi körde och handlade lite. Mat till kvällen, tacos! Efter det körde vi hem och slappade en stund innan Emma kom. Då blev det en massa snack och sedan datorn en stund. Vid sex tiden började vi och pappa laga tacos. Mycket gott blev det! :) Men svårt att misslyckas med tacos iof :P Sen blev det idol med chips och grogg ^^

Nu sitter jag då här.. Provade att ringa Roger, men han var upptagen.. Får prata sen hoppas jag..

Ska nog spela lite innan jag lägger mig för att sova. Känner att jag behöver lite sömn :)

Ha det finfint!
Pusspuss<3



Take my hand and never leave me alone <3

Torsdag 10/12

Sitter i skolan.. Lika tråkigt som vanligt, men det är ett måste. Har bara några dagar kvar nu, sen är det äntligen lov! På torsdag blir jag av med skiten för några veckor, så himla skönt!

Det har bara blivit förmycket nu. Igår var det nära att jag bröt ihop helt och hållet. Tur att jag har dig Roger, du finns där alltid, utan dig vore jag ingenting! <3 På grund av allt detta åker jag hem till mamma och pappa imorgon, komma hem och andas lite. Sen blir det antagligen Emma imorgon också, mysigt! :) Åker halv nio från Örebro södra imorgon, hemma vid tolv. Då går jag nog hem till farmor och farfar en runda innan mamma slutar. Sen kommer hon och hämtar mig och antagligen även Emma, därefter blir det att åka till affären och handla och sedan hem till lilla Tormestorp. Resten av helgen blir att umgås med mamma och pappa, det behöver jag.

Nej, nu ska jag återgå till skolan, tråkigt men ett måste. Längtar redan till fyra när dagen äntligen är över! Då blir det in till stan och kolla på balklänningar :) Efter det blir det hem och packa, laga mat och spela lite ^^

Ha det bäst!
Pusspuss<3



Måndag 8/12

Wow, två dagar på raken som nästan har varit nere på botten och nuddat vid..

Dagen hittils har verkligen varit nere på botten, men vet att den kommer fortsätta upp mot ytan, sakta men säkert. Även fast det just nu känns väldigt hopplöst. Än så länge har den kommit en pyttebit, eftersom jag hade en mysig lunch med tjejerna. Men den har en lååång väg kvar, botten syns fortfarande enormt tydligt. Älskling, jag behöver dig mer än någonsin <3

Ska ringa Roger senare ikväll, vet att han kommer få mig att skymta ytan. Han är min räddare i nöden, som alltid finns där i alla lägen <3 Det är han som finns där, när resten av världen, eller iaf en stor del av den sviker. Jag älskar dig så oerhört mycket <3


Måndag 7/12

Måndagar... Alltid lika jobbigt att stiga upp ur sängen. Alltid lika seg. Så även idag.

Snoozade i 20 minuter, vilket verklligen inte är likt mig. Men det behövdes. Hasade mig upp ur sängen och vid åtta åkte jag till skolan. Satte mig och läste i en bok innan mattelektionen började. Jag var så trött att det var plågsamt att hålla ögonen öppna. På psykologin gick det lite lättare och jag hängde med :) Sen var det lunch, spagetti och köttfärsås, mormors är mycket godare! Men iaf. Sen var det Kristers lektion, och eftersom han babblade på som alltid, så blev jag ännu tröttare och var nära på att somna flera gånger. När pinan var över åkte vi till Tullängskolan för att ha iv-val. Det blev inlämning av böcker, fika och snack. Sen körde läraren mig, Victoria och Jenny till stan. Där gick jag och Victoria en runda innan det var dags att åka till träningen. Satt och väntade i 50 minuter, var lite tidig. Höll på att somna även då.. Illa! Men höll mig vaken och sedan blev det träning :) Kom hem vid åtta, käkade mat och satte mig och spelade rs och tittade på tv. Har precis pratat med Roger i telefon och känner att det är hög tid för lilla mig att gå och lägga mig. Jag behöver sova ut, verkligen.

Så nu blir det toan för att tvätta bort sminket, borsta tänderna och ta ut linserna. Lägger mig och läser en stund innan jag nanar kudden.

Nattinatti på er!
Pusspuss<3

P.s. Min säng är stor och bred.. Du fattas älskling! Du är saknad till max! <3 D.s.

Söndag 6/12

Ännu en helg har glidit förbi.. Var tar tiden vägen? Men det har varit en mysig helg, som alltid när man är med Roger :)<3

Har varit och lämnat Roger vid stationen. Tåget skulle gått 18:45, men var försenat en timme och tjugo minuter. Sååå drygt! Men vi gjorde det bästa av situatonen och satt och myste och läste tidning :) Vid fem över åtta kom tåget och vi pussades hejdå. 11 dagar till vi ses igen, ett tag, men det klarar vi fint älskling <3 Men alltid lika jobbigt att lämna dig <3

I fredags var det först skola mellan halv ett och tre, sen åkte jag in till stan och där mötte jag Roger. Vi gick hem med hans väska och sedan gick vi upp på stan och handlade mat, sen dricka på systemet och sist åt vi mat på donken. Därefter gick vi hem och tog en dusch innan vi fixade till oss inför kvällen. Vid åtta kom Josefina, Josefine, Soffan och Jenny. Jag började med att sminka Josefina och sedan "förfestade" vi lite.. Eller ja, jag och Roger mest, de andra hade ingen dricka med sig :P Men sen vid kvart i nio gick vi mot Frimis. Där mötte vi lite personer och hade en helkul kväll! :) Jag och Roger gick hem först, men det var för att Roger inte mådde så bra, stackars älskling <3 Jag satt uppe i två timmar och höll Roger sällskap. Sen var det "synd" om mig under natten, för då var det min tur att må illa.. Fick inte många timmars sömn. Så när vi väl fick för oss att gå upp vid elva tiden åt vi först frukost och lite sådant. Därefter var vi så slagna båda två att vi sov i två, tre timmar till xD
Så lördagen spenderades hemma i min lägenhet där vi bara tog det lugnt. Vi gick ut och handlade cola, det var det enda som hände utanför lägenheten :P Sen lagade vi supergod mat, kött, pommes och beasås och därefter tittade vi på Robinson Karibien. Myste i soffan och spelade lite. En slappedag helt enklelt, men det behövde vi.

Även idag har varit en slappedag. Sov länge, tittade på idol eftersom vi missade det i fredags. Åt god mat idag med, blev tagitelli med kyckling :)

Nu sitter jag här ensam och saknar Roger närvaro <3 Ska plugga lite nu också. Sen ska jag ringa roger om tio minuter så han inte sover och åker förbi Enköping :P

Det var nog allt, skriver kanske mer i morgon!
Pusspuss<3

Tisdag 1/12

December, vilket betyder snart jul! :) 23 dagar kvar, sedan är det julafton :) I helgen var jag hemma hos Roger i Örsunsdsbro, alltid lika mysigt <3 I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt tillsammans. Sen i lördags var vi på stan, tittade i affärer, åt på kina restaurang och såg på New Moon :) I söndags var det första advent, och då har släkten Wallström julmiddag. Så vi åkte till Uppsala och åt julbord ^^ En super helg! Roger, you make me feel alive <3

Igår var det först skola till tio över fyra. Sen var det tänkt att jag skulle träna, men hostan och förkylningen tog över. Så åkte till Willys och mötte Annica och Zamila. Storhandlade och sedan åkte jag hem och tog det lugnt. Planerade vad jag skulle ha för mat och la fram kycklingen för att tina. Pratade med Josefina på msn, och vi halv åtta får vi för oss att vi ska ut och äta pizza på stan ^^ Vid åta åker vi vars en buss och möts på järntorget. Går till Grillconern och äter. Josefina en pizza och jag kebabtallrik :) Tjugo över nio var jag hemma igen, och då var det läxa som gällde.. Argumentation idag, och kan inte påstå att jag är på läst direkt.. :/ Men men, vi får se hur det går helt enkelt.. Snart dags att gå till bussen. Börjar tio, men tänkte va där lite innan och träna på mitt tal.

I eftermiddag blir det Josefina hela dagen. Åker hem till henne direkt efter skolan. Då ska vi först hålla på med projektarbetet och sen kommer det en massa gäster ^^ Josefina ska firas :) Lillen blir myndig på torsdag, Grattis gumman! :)

Nej, nu måste jag dra. Ha det bäst!

Pusspuss <3

RSS 2.0