Lördag 22/8

Väldigt länge sedan jag skrev nu, jag vet..
Men har inte haft internet på ett tag nu, får det senast på onsdag. Eftersom jag är hemma hos Roger denna helgen, så passar jag på att "låna" internet lite, eftersom det var ett tag sedan jag satt på min egen dator med internet. Snart blir det ändring på det med! :)

Har flyttat in i min lägehet i Örebro nu, trivs som fisken i vatten! :) Är jätte nöjd med resultatet, men det är fortfarande lite fin putsningar kvar.. Lovar att bilder kommer sen, när jag har fått internet i lägenheten. Det har varit fullt upp i veckan, med att börja skolan, träffa alla kompisar, visa alla min lägenhet och sköta sig själv. Kul att laga mat är det också :)

Igår kom jag hit till älsklingen, och imorgon åker jag igen.. Tråkigt men sant.. Men jag ska ta vara på den tiden jag får ;)


Imorgon är det ett år mellan mig och Roger :) <3
Kan inte bli lyckligare än såhär, jag älskar dig över allt annat <3


Onsdag 12/8

HejHej!

Har precis tagit årets första fästing på mig själv. Kan säga att det kliar extremt mycket just nu. Och "felet" är att den satt precis ovanför troskanten, så ser ju helt sjukt ut när jag måste klia :P Därför försöker jag att låta bli att klia så mycket det bara går. Nu är jag iof ensam hemma, men känns ändå fel att klia där..

Igår färgade jag mammas hår, och sen var jag och mamma ute i skogen och plockade en liter kantareller :) Vi var ute i två timmar, väldigt skönt faktiskt. Sen packade jag lite, och räknade lite matte. När pappa kom hem vid halv fem var maten klar. Därefter satte jag mid vid datorn en stund. Sen kom Helena och hälsade på, så då satt jag och pratade lite med mamma, pappa och Helena. Sen blev det datorn igen, och där satt jag sedan fram till tolvtiden. Då var det dags att sova.

Imorse, väckte mamma mig vid sex någon gång. Hon ville låna kläder av mig :P Självklart så vaknade jag till ganska ordentligen då, så det var svår att somna om. Men jag lyckades till slut, och sov till kvart över 11, vilket var för en halvtimme sedan xD Så nu ska jag snart ner och äta lite frukost, och sen blir det till att packa, packa och åter packa.

Jag åker på lördag! På lördag kommer jag vara tillbaka i Örebro. Min lägenhet, kommer bli min :) Så skönt det kommer bli med en aldeles egen lägenhet :) Sen får Roger komma och hälsa på ofta, så blir det nästan som vår lägenhet ;) <3

Nej, nu är det dags för frukost.
PussPuss<3


Älskling, 9 dagar kvar <3

Måndag 10/8

Tjolahopp!

Som ni nog ser så har jag bytt design.. igen (a) Men jag hade tröttnat på den gamla, och kände för att göra en ny. Och denna är här för att stanna!

Sist jag skrev var i fredags.. Vad har hänt sedan dess? Joo, i lördags kom det lite folk hem till oss och åt mat. Sen skulle de vidare till festivalen. Jag hade först bestämt med Roger att vi skulle sitta och prata i telefon flera timmar under kvällen. Men sen fick han ändrade planer, som iof inte blev så ändrade i alla fall.. Tyckte synd om dig älskling, fick sitta där helt själv, när jag hade ändrat planer. Jaa, det blev kanske lite rörigt nu, men jag ändrade ju ockå planer när Roger gjorde det. Jag och Johanna (vän till familjen), körde moppe in till stan och hyrde film och köpte godis. Sen gick vi en liten runda på festivalen innan vi åkte hem igen och tittade på film och smaskade på godis. Sen får man ett sms av älsklingen, att han som skulle komma och hämta honom inte kom. Så hans ändrade plander, blev som sagt inte så mycket ändrade. Men vi pratade i alla fall lite i telefon och sa godnatt innan han skulle sova.

Igår övningskörde jag in till Jysk och ÖB. Det går bättre och bättre för varje gång. Sen när jag kom hem igen städade jag min garderob, slängde en massa kläder! Det blev 4 ica kassar med gamla kläder. Skönt med mer plats i garderoben! Sen pratade jag med Roger på datorn, vårt samtalsämne var klart bäst ;) <3 Mamma och pappa gick ut i skogen och hittade en massa kantareller, så det blev kantarell macka senare på kvällen, mums på det!

Jaa, och idag vaknade jag av att mamma väkte mig tjugo över tio. Då käkade vi frukost och sen gick vi ner i källaren och letade fram lite porslin till mig, som jag ska ha uppe i Örebro sen. I min lägenhet :)

Slut på ord, slut på inlägget!
Pusspuss<3



Älskling, du är saknad gånger tusen! <3

Fredag 7/8

I onsdags blev det festival med Emma, strosade bara runder en massa, träffade inte på några "kändisar" så det var inte så speciellt skoj. Åkte hem vid elva med mamma och pappa, sen var det sovdags.

Igår var jag och Emma först i stan en runda. Jag köpte ett armband och ett par vita chinos. Sen delade vi på en pizza och senare åkte vi hem igen. Först var det tänkt att det skulle bli festival även den kvällen, men vi ångrade oss, och var istället hemma hos mig och myste. Sjöng lips, krängde godis och tittade på film.

Imorse ringde klockan vid nio. Vid tio var vi klara. Emmas mamma kom och hämtade henne och sen kom Soffan och hennes pappa på besök. Först skulle vi träffas i stan med sen ville de komma hem och se hur jag bodde, så det blev så. Stockholmsbesök ^^ Kul att träffa dig igen Soffan :) <3 Sen när de hade åkt ringde jag till Roger <3 Pratade med honom en stund och sen segade jag vid datorn. Har precis fixat till mig lite till, och ska snart åka hem till Sara. Sen ska vi och tre till på festivalen :) Mys på det!

Nej, nu får jag packa det sista innan bussen går om en halvtimme.
Pusspuss <3



Du är saknad älskling <3

Onsdag 5/8

Godmiddag!

Vaknade av att mamma väckte mig vid åtta imorse, skulle upp och äta frukost med mamma, mormor och morfar, innan mormor och morfar skulle åka iväg. Jag klev upp ur sängen, trött som en zombie var jag. Åt frukost, sa hejdå till mormor och morfar och sedan gick jag ner och la mig igen. Blev väckt av telefonen när Roger ringde vid fem över halv 10. Pratade lite med honom, mysigt <3 Sen gick jag upp, kollade till datorn lite och sedan gick jag ut och solade lite med mamma. Senare lagade vi mat, och morbror Fredrik kom och åt med oss. Nu sitter jag här och snart ska jag och mamma bege oss ner till havet. Jag sa till Roger att jag inte visste om jag skulle bada, eftersom jag nu på "gamla dar" har blivit en badkruka! Men har man badat på Gräsö, i 15 gradit vatten, så ska jag väl klara av havet i Åhus också. Så ett dopp får det bli i alla fall, kan inte ligga och pressa som en galning hela tiden, då svettas jag ihjäl! 

Lovade Roger att jag skulle ringa honom lite senare i eftermiddag, efter fyra någon gång när han kommit hem från jobbet. Så det ska jag också göra <3

Senare i eftermiddag/kväll, åker jag och mamma hem igen. Sen blir det Emma! :)
 


Älskling, jag saknar dig <3 


Tisdag 4/8

Godkväll!

Tänkte ta och skriva lite rader här innan jag går och sover. Har precis pratat i telefon med älskling, alltid lika underbart att få prata med dig, saknar dig enormt mycket redan <3 Lämnade ju honom igår... Var jobbigare än jag hade förväntat mig, eller ja, visst viste jag att det skulle bli jobbigt, eftersom vi hade varit så nära varandra i två veckor, och sen helt plötsligt skulle jag bara åka där ifrån. När vi väl stod på stationen, kunde jag inte sluta hålla om honom, inte sluta se på honom, och inte sluta pussa honom. När jag såg på klockan att det började närma sig, höll jag på att få panik. Därför försökte jag göra så vi skrattade och hade det roligt, istället för att jag skulle börja gråta över att behöva lämna honom. Så vi gjorde det vi är bäst på att göra när vi står på peronger på stationer. Vi gjorde bokstäver med oss själva :P Jag älskar oss, för vi är så underbart knäppa tillsammans <3 I alla fall, sen kom jag på tåget, satte mig nära fönstret och såg ut på killen som betyder allt för mig, "så vacker han är"! Vinkade hejdå, och gjorde allt för att försöka hejda tårarna. Jag lyckades, i alla fall utåt, inuti mig bara forsade tårarna. Det är alltid lika hemskt att ta förväl, även om det bara är för någon vecka. Men nu visste jag att det skulle ta tre veckor innan vi skulle ses igen. Tågresan gick bra, lite jobbigt på stockholms central bara, den är ju så förbannat stor! Men jag kom rätt, och sen var det fyra timmars tågresande hem till Hässleholm. Där kom både mamma och pappa och mötte mig. När vi sen kom hem till det röda huset med vita knutar uppe på backen i lilla Tormestorp. Satte vi oss ner och pratade och åt macka. Då ringer min mobil och jag förstår direkt att det är älsklingen som ringer. Klart han ville kolla så att tågresan gick bra innan han skulle sova. Vi pratade kanske i tre minuter innan Therese säger att jag ska vara social med dem istället, och mamma och pappa hängde på. Okej, de skulle upp och jobba, men det skulle faktiskt Roger också! Men nej, de nästan tvingar mig att lägga på, hann inte ens säga "älskar dig också", utan det fick bli "det samma", bara för att jag skulle kunna lägga på så snabbt som möjligt. (Tur att du inte la på tidigare älskling, då vet jag inte hur det hade slutat). Satt uppe en stund med mamma, eftersom hon var ledig. Roger sov, så ville inte ringa honom, eller jo, jag ville, men han behövde ju sova. Den lilla tiden jag och älsklingen pratade, sa han i alla fall att jag skulle läsa hans blogg. Så självklart så gjorde jag det innan jag gick och la mig. Jisses vad rörd jag blev, du fick mig att börja gråta av alla vackra och gulliga ord. Jag älskar dig oändligt mycket <3

Blev väckt halv nio i morse. Gick upp och duschade, sen åt jag och mamma frukost och sedan tog vi det lugnt och fixade till oss. Jag vet inte hur mycket klockan var när vi började köra hemifrån, kanske halv elva eller något. Jag övningskörde halva vägen till Åhus, stolt över mig själv! Mamma tog över innan motorvägen kom. Landade i Åhus hos mormor och morfar. Då lagade vi mat och sedan begav jag och mamma oss ner till byn. Handlande lite smink och ett långt halsband. Hittade ett par skiit snygga skor, på rea! Men självfallet så var 39:orna förstora, och 38:orna var slut.. Typiskt! Sen när vi kom hem satte vi oss ner ett tag och sedan bestämde vi oss för att spela bowling. Morfar stannade hemma, men jag, mamma och mormor gick ner till bowlinghallen en timme, gick väldigt bra idag faktiskt. På vägen hem ringde jag Roger, pratade en liten stund. När vi kommer hem igen, lagar de middag och jag sätter mig vid datorn. Sen flöt kvällen på och nu är det snart dags för sängen. 

Imorgon ringer Roger vid halv tio, då har han rast och jag behöver inte vara social med familjen.. Så då har vi tid att prata en halvtimme :) Vid tolv kommer Fredrik, min morbror och äter lunch med mig och mamma. Mormor och morfar åker till Gotland imorgon vid nio, så huset blir mitt och mammas imorgon. Efter lunchen hoppas vi på strålande sol, så vi kan bege oss ner till havet och sola. Senare på eftermiddagen åker vi hem och sedan blir det hässleholmsfestivalen med Emma hjärtat! Sen nanar hon över hos mig, eller jag hos henne. Sen på torsdag blir det en heldag tillsammans med henne och fetivalen på kvällen igen. 

Nej, nu ropar sängen på mig, och jag saknar älsklingen något extremt! Vill sova nära dig, vill mysa med dig, vill vara hos dig!!! Snälla låt tiden gå i rasande fart fram till den 21, då ses vi äntligen igen älsklingen min <3


Roger, det är du och jag mot världen, det är du och jag tillsammans, älskar dig mer än någonsin <3   

Söndag 2/8

Söndag förmiddag, och jag håller på att gå under!
För det första så ska jag åka ifrån Roger imorgon, och då ses vi inte på ca tre veckor, det kommer ta död på mig.
Och för det andra så är det bara 16 dagar kvar innan skolan börjar igen, och jag är fortfarande skoltrött.
Det enda positiva med allt är att komma upp till Örebro igen, träffa alla kompisar och få min egen lägenhet.

Igår gjorde jag något jag inte trodde jag skulle kunna göra, jag gick ner till ICA med mjukisbyxor, linne, glasögon, osminkad och med extremt otvättat hår. Jag orkade helt enkelt inte bry mig för en gångs skull.
Smakade den godaste cidern på länge igår också, synd att den bara är "på tillfälligt besök", sommarcidern med smak av hallon och mango, mums x 100!

Igår kväll var en av de "hemskaste" men samtidigt en av de bästa kvällarna i mitt liv. Vi lär oss mer och mer för varje gång. Och jag förstår dig mer och mer. Tack för att du berättade! Det betydde massor!
Går kvällen fick mig att tänka på en låt rad:
"och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter i lyckorus och det är därför jag älskar dig" <3

RSS 2.0