I'm going home, to the place where I belong

Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Roger och Marcus var nere i Skåne och firade min student tillsammans med hela min släkt. Sen stannade Marcus kvar i sisådär två veckor. Vi var i Åhus och hittade på lite annat skoj. Var även med bästa Emma :) I lördags körde jag och Marcus uppåt i landet igen och senare på kvällen kom jag hem till Roger, vilket också är mitt hem nu. Ja, det stämmer, jag har flyttat hit nu och det är snart helt officiellt. Kändes lite annorlunda eller vad man ska säga, när jag satt och fyllde i en massa adressändrings papper igår. Men det gick bra, jag har nu skickat in ett brev till skatteverker och bytt folkbokningsadress, skickat in till adressändringen med den nya adressen och eftersändning på min post. Helt sjukt! Jag har flyttat hem till älskling! :D<3

Haha, måste berätta en ganska rolig sak :P Inatt gick jag och la mig lite efter Roger, eftersom han skulle upp och jobba och jag var pigg. Så när jag skulle lägga mig gosade jag in mig hos honom, men tror ni jag fick ligga kvar? Nej! Han flyttade på sig, och jag flyttade efter. Men inte ens då gick det bra, han flyttade sig igen, jag fick inte ligga nära honom, så jag flyttade på mig och sedan nuddade våra armar varandra. Det kunde väl inte vara så farligt, men jo! Han ryggade undan även då.. Men tillslut så lät han mig hålla om honom lite lätt, men ingenting mer. Mysig pojkvän jag har va? xD Men sen imorse, vaknade jag till och gosade in mig under hans täcke, då minsan, då kunde han lägga sig på sidan bakom mig och hålla om mig :) Berättade allt för honom imorse, och han bara skrattade åt sig själv, för han hade ingen aning om att han hade gjort sådär mot mig.

Hmm, vad ska man hitta på idag då? Klockan är bara tio, vilket betyder att Roger inte kommer att komma hem förrän om ungefär 7 timmar.. Jisses.. Är ensam hemma just nu, Eva har åkt iväg och handlat med Jonny för att sedan köra honom hem. Får se när hon kommer tillbaka :)

Dags att ta en dusch nu känner jag.. Kan säga att jag känner mig ganska så smutsig och äcklig.. xD
Så hejsvejs på er! <3

Funderingar..

Det har snart gått en vecka sedan jag slutade i Örebro. Ni är många som kommer att ses igen, men vi är även några som försvinner. Jag förstår om många kanske har fullt upp nu efter vi flyttat hem igen, men det är endas några få som jag har pratat med. Några få som skrivit till mig. Visst kan även jag skriva, men känns som om det alltid ska vara jag som ska ta första steget, förstår inte det riktigt.

Vi sa att vi ska hålla kontakten även nu efteråt, och jag hoppas att det kommer att förbli så. Men jag måste fakiskt erkänna en sak, på senaste tiden har vi kommit ifrån varandra och varit ganska emot varandra. Jag har inte kännt någon riktig samvaro bland alla. Så visst kommer jag att sakna allt och alla, men samtidigt är det så otroligt skönt att det är över, och jag ska starta ett nytt kapitel i mitt liv.

Det bara är så, jag är glad att gymnasietiden är över. Tar någon illa upp så förlåt, men detta är mina åsikter i min blogg. Och det hoppas jag att ni har överseende med.


Balen, studenten, ja allt!

Två veckor sedan jag skrev nu, det är illa! Men det har hänt så mycket nu på sista tiden. Först var det massor att fixa i lägenheten, sen ville jag umgås med vännerna innan det skulle bli hejdå, därefter var det balen och sedan stundenten. Inte nog med det så blev det en massa städande dagen efter stundenten och sedan åka hem till skåne och sedan sommarjobb på söndagen.

Balen var helt underbar, jag kände mig verkligen som en prinsessa och Roger var min älskade prins. Maten var super god och allt var helt perfekt! Dock kunde musiken ha varit bättre, då hade vi stannat längre. Men kläderna och allt, var super! :) Tack älskling för att du gjorde min bal oförglömlig! <3



Sen studenten, jisses :) Det var en upplevelse utöver det vanliga. Massa folk, skrikande på flaket, snygga kläder, utsökt mat och det bästa av allt trevligt sällskap både bland vänner och släkt :) Ni är guld värda allihopa! Ni gjorde studenten värd att minnas <3



Lördagen blev kaotiskt med MASSA städande, men det blev bra tillslut :) Sen hjälpte jag till att köra hem till skåne, nu när lilla jag också har körkort :) Hämtade ut det igår förresten (a)

Söndagen bestod av sittande vid vägkanten och sälja jordgubbar.. Var nog det tråkigaste i världshistorien, men fick 400:- i handen när dagen äntligen var över ^^ Blir nog att sitta där några dagar nästa vecka med, behöver pengar!! Får ju inga mer pengar nu när jag inte går i skolan.. Fattiga Louise..

Igår blev det stan i min egen ensamhet. Handlade två par nya jeansleggings då mina andra har spruckit när jag tagit dem på mig.. Har nog lagt på mig lite, inte bra, inte bra!! Hämtade ut körkortet med som sagt :)

Idag har jag slöat, kört in till stan med Tebbe och Ellen, bakat med Tebbe och nu sitter jag här xD

RSS 2.0