Hjälp mig!! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


It's a love story and a friendship story..

Jag tror jag har kommit på hur jag kan beskriva mitt liv just nu. Som en Twilight historia. Jag är Bella, Roger är Edward och Marcus är Jacob. Jag älskar båda två, men på olika sätt. Jag behöver båda två i mitt liv, för att klara av det. Ingen av dem får försvinna. De ger mig så mycket, var och en på sitt vis. Det är Roger jag älskar och vill leva mitt liv tillsammans med när det gäller kärlek och förälskelse. Han ger mig allt, bara genom att andas. Marcus, det är honom jag älskar som världens bästa vän. Honom vill ja ha där vid min sida som stöttar mig vad som än händer, en äkta vän och själsfrände helt enkelt. Ja, jag lever i en saga. Det trodde jag aldrig, men jag trivs utomordentligt bra! <3

When someone else's emotions take over..

Jag vet, har varit sjukt dålig uppdatering på sista tiden. Först hade jag en massa saker på gång, en massa saker att göra, så hade helt enkelt inte tid och lust att skriva något. Och just nu går allt upp och ner som en berg och dalbana. Vissa dagar är allt på topp, andra nere på botten. Jag orkar inte ta upp en massa här, det kommer bara bli fel. Därför låter jag det vara min ensak tillsammans med de personer det rör. Det enda jag kan säga är att jag är förvirrad, och inte lite heller. Jag borde slappna av, vara som jag vill, vara med de jag vill och göra det jag vill. Men det är svårare än det låter. Jag borde också sluta ta allt så allvarligt, egentligen är det nog inte så "farligt" som jag tror.

Jag känner mig snurrig och klyven på mitten. Det känns som om halva mig tillhör en person och andra halvan någon annan, fast jag själv bara vill tillhöra en. Jag är delad på mitten, fast jag inte vill.

Varför kan det inte vara som förut, i början? Utan en massa bekymmer, då jag hade allt på den nivån jag ville. Då var livet en dans på rosor, nu har alla taggar kommit fram.

Jag vill inte ha det såhär, jag vill inte vara osäker på vad andra känner, jag vill inte..



Roger, utan dig är jag ingenting. Jag äskar dig till tusen <3

Hatar läxor..

Igår gick jag upp vid kvart i fem, GÄSP! Gick upp och duschade, fixade till mig och packade. Vid tjugo över 6 tog jag bussen mot skolan. Mötte Zamila på bussen och vid halv sju var vi på skolan. Bussarna kom efter fem minuter och vi hoppade på. Vid sju åkte bussarna mot Uppsala. Vi var framme lite över nio, då slog jag följe med två tjejer som också skulle till samma ställe som jag. Victoria och Judith hette dem :) Mycket snälla tjejer. Vi tittade på fyra föreläsningar, först en introduktion, sen om socionomprogrammet, psykologprogrammet och om beteendevetenskapsprogrammet. Jag har bestämt mig, jag ska bli socionom :) Har redan ansökt. Första hand: Socionomprogrammet med inriktning barn och ungdom i Uppsala, andra hand: psykologprogrammet i Uppsala, tredje hand: Socionomprogrammet med inriktning äldre och funktionshindrade, fjärde hand: Socionomprogrammet i Örebro och femte hand: Psykologprogrammet i Örebro. Känner mig helnöjd med mina val :D

Vid tre tiden åkte vi ifrån Uppsala, busschaufören släppte av mig i Örsundsbro, tack! Gick hem till Hasselvägen 14 och där var Eva och Bengt. Roger hade inte slutat än, så satte mig i soffan och pratade med dem, alltid lika kul :) Vid kvart över fyra kom älskling! <3 Då tog vi det lugnt ett tag innan vi satte oss och tittade på film, Luftslottet som sprängdes :) Fyfan vad den var bra!! I'm lovin it! Vid halv tio var det sängdags, Roger skulle upp och jobba och jag var dödstrött efter att ha gått upp vid fem :P

Imorse vaknade jag av Rogers klocka vid 6. Som tur var, så behövde jag inte röra mig ur fläcken. Jag låg kvar medan roger tog på sig kläder och klappade mig på kinden (a) Efter ett tag märker jag hur han kommer och lägger sig hos mig, han ville mysa lite innan han skulle gå, underbara älskling <3 Så vi låg där och kramades och bara njöt av varandras närvaro. Ville inte att han skulle gå, men vid tjugo i sju var han tvungen att gå till bussen. Man han måste ju till jobbet, så kunde inte hålla honom kvar :P

Sov vidare ett tag och vid halv nio väcker Ludde mig genom att skälla värre än värst nere på nedervåningen. Eva hade gått och han trodde han var ensam i huset. Det var ingen mening att skrika på honom, så högt som han skällde :P Så fick gå ner och visa att jag fanns i huset, då blev han tyst och följde med mig upp till sängen. Där låg vi och jag somnade om i en timme. Därefter gick jag upp och åt frukost.

Just nu sitter jag här, har gjort två läxor av fem. 40% avklarat, 60% återstår, jippi... not! Hatar läxor, hatar, hatar, hatar och åter hatar! Det är nu filosofi, matte och körkortsteorin kvar. En sak är kul, resten är blä xD

Aja, dags att fortsätta kanske.. Njae, tar en liten paus först, ska fixa till håret som just nu ser ut som ett fågelbo :P

Pusspuss på er!<3

Tired of being sorry..

Jag vet inte hur jag ska börja.. Känns som om jag har slut på ord. Jag har ingen skrivglädje, vilket jag själv tycker är väldigt synd. Tror det kan bero på att det snurrar en massa tankar i mitt huvud just nu. Jag borde inte tänka på det, läget är ju bra. Men kan inte låta bli.. Farmor ligger på sjukhus efter en trolig hjärtattack. De såg inget på EKG:t, men de såg det i blodet. Det var några dagar sedan hon kom in på sjukhuset i Hässleholm, idag ska hon bli flyttad till Kristianstad. Igår upptäkte en läkare att hon hade vatten runt hjärtat, får se hur det blir med det.

Farfar låter glad när han ringer och berättar hur det går, så hon verkar må bra, vilket är otroligt skönt! De säger att hon mår bra också, och det är toppen. Men man kan inte låta bli att vara orolig ändå, vad som helst kan hända..

Hoppas på det bästa!

Snart ska jag börja laga lite mat till mig. Blir wook med quorn och nudlar :) Mumma!

Imorgon ska jag upp vid kvart i fem.. Jippi... Bussen till Uppsala går kvart i sju från skolan. Sen blir det en heldag på universitetet där, skojjsigt :) Och när dagen är slut, åker jag hem till älskling <3 Ledig på fedag!


Pusspuss på er! <3

Självmord..

Nej, nu är det verkligen inte så att jag själv tänker på självmord, utan jag tycker det är ett väldigt intressant ämne att prata om. Även om det är hemskt och många helst av allt vill hålla tyst om det, så är det ett viktigt ämne.

Jag känner ett antal som någon gång i sitt liv haft tankar som "vad är meningen med livet?" och "varför ska jag leva ett sånt här liv?".. Även jag själv har tänkt så i mitt tidigare liv, så jag vet själv hur det är. För mig gick det inte så långt att jag hade självmordstankar, de enda tankarna jag hade var att skada mig själv. Men jag gjorde det aldrig, vilket jag är extremt glad över idag. Men jag känner en hel del som har skadat sig själv på ett eller annat sätt, vilket är hemskt. Att jag även känner en som har stått på ett hustak och tänkt hoppa, är hemskare! Jag vet hur jobbigt det kan vara att känna sig annorlunda, mobbad, utanför och sådana saker. Jag själv har varit där. Jag var stark nog att ta mig ut ur det själv. Men det finns många som inte gör det, de som behöver vård, men kanske aldrig får för sig att söka.

De vanligaste orsakerna till självmord är just depression. Men andra orsaker kan vara familjeproblem, kriser, ångest, oro, relationsproblem, osäker på sig egen identitet m.m. Jag tror inte att det bara är en enda sak som kan sätta igång själmordstankar som sedan leder till ett själmord, utan jag tror att det är flera saker på en gång som får allt att braka ihop. Det är mycket vanligare än man kan tro.. Det är tre gånger så många som tar sitt liv, som det dör i trafiken. Och jag har nyss lärt mig att det dör ungefär 450 personer i trafiken varje år, vilket då måste motsvara att 1 350 personer tar sitt liv varje år. Vi försöker fixa bilarna så de blir säkrare, vi tar ner hastigheterna på vägarna, fixar bevakade övergångställen och en massa såndana saker för att just minska dödligheten i trafiken. Men vad gör vi för att få ner själmords statistiken? Inte ett dugg!

De som väl begår självmord, ångrar sig ofta i sista minutrarna, och då är det redan försent. Som t.ex. det var en kille som var 14 år, han begick självmord för att hans flickvän ville ta en paus. Men ovanpå det, så hade hans mamma en ny man, som han inte tyckte om, och därför inte trivdes hemma. Så när flickvännen sa att hon ville ta en paus bröt allt. Han hängde sig själv. Men enligt dem som kollar liken efteråt, hade han de sista 10 minuterna försökt ta sig loss, eftersom han ångrade sig.

Om man har en vän som pratar om självmord, då ska man verkligen ta det på allvar. Det är inget du ska skämta bort. Utan du ska finnas där och lyssna. Stötta personen och trösta om de gråter. Men du ska aldrig spela hjälte, det är inte din uppgift att lösa problemet. Även om vännen säger att du inte får säga något till någon annan, så måste du göra det. Visst du bryter ett löfte, men du vill väl ha din vän kvar i livet? Du ska direkt gå till någon som kan hjälpa. Du kan erbjuda dig att följa med din vän. Du ska finnas där och stötta, men du kan ALDRIG lösa problemet. Och det viktigaste av allt, det är inte ditt fel. Det är det viktigaste att komma ihåg, att aldrig lägga någon skuld på sig själv, för det är INTE ditt fel.

Just for fun :P

1 SAK SOM SKRÄMMER DIG:
• framtiden

2 SAKER SOM DU ALDRIG NÅGONSIN SKULLE GÖRA:
• testa droger
• skada någon

3 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
• umgås med Roger
• prata med Marcus
• skratta och ha kul med alla vänner

4 SAKER DU VERKLIGEN ÄLSKAR:
• Roger
• vännerna
• familjen
• skratta

5 SAKER DU VERKLIGEN HATAR
• falska människor
• mobbing
• folk som inte kan se sina egna fel
• skvaller
• slask

6 SAKER DU ALDRIG NÅNSIN HAR GJORT:
• testat droger
• dykt från en klippa
• varit otrogen
• hoppat bungyjump
• varit på Hawaii
• slagit någon

7 SANNINGAR OM DIG SJÄLV:
• jag är hörselskadad
• jag har tinitus
• jag älskar Roger
• jag har gråtit när jag ställt mig framför spegeln för jag inte var nöjd med det jag såg
• har stått i duschen med en rakhyvel i handen och funderar på att skada mig själv
• jag tycker bättre om att umgås med killar än tjejer
• jag har väldigt lätt för att gråta

8 PERSONER DU TRÄFFAR VARJE DAG:
oftast, då alla är i skolan
• Josefina
• Jenny
• Soffan
• Josefine
• Zamila
• Teresia
• Annica
• Lärarna

9 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
• vara i Rogers sällskap, kvittar vad vi gör bara jag är med honom
• gå på restaurang
• sitta med en nära vän och bara prata
• shoppa
• gå på bio
• kramas
• resa
• mysa
• skratta, mycket!

10 SAKER + PERSONER+ PLATSER DU SAKNAR:
• Roger
• Thailand
• Emma
• Italien
• sommaren
• syster
• familjen
• Rogers säng
närvaro av någon annan än mig själv
• Rogers lägenhet här i Örebro, en massa minnen!


12 SAKER DU SER FRAM EMOT:
• STUDENTEN!!!!!!!!!
• Balen
• Birdie
• Universitetet
• Framtiden med Roger
• Sommarlovet
• Eclips
• Breaking down
• Liseberg och lan i sommar
• sommaren
• bröllpet i augusti
• mina barn

12 SAKER DU INTE SER FRAM EMOT:
• projektarbetet ska vara klart
• alla läxor
• säga hejdå till alla som blir kvar efter jag tagit studenten
• flytta från Örebro
• förlora vänner
• det fortsatta slasket
• att bli gammal
• mormor, morfar, farmor eller farfar dör
• utgifter
• framtida lån
• räkningar
världens undergång


13 LÅTAR SOM BETYDER NÅGOT FÖR DIG:
• Vanilla twilight - Owl city
• My life would suck without you - Kelly Clarkson
• Welcome to my life - Simple plan
• In the end - Linkin Park
• Leaving on a jet plane - John Denver
• Pärlor - Kent
• Tess - Peter Lemarc
• When you say nothing at all - Ronan Keating
• Let me go - 3 doors down
• Where'd you go - Fort minor
• Cover my eyes - Marillion
• Until you - Shayne Ward
• Big girls don't cry - Fergie


<3

Jag håller med älskling..

Varför finns det inget ord som är starkare än älska?


Då skulle jag sagt det till honom <3

What's love?

...You my darling! <3

Sitter här och har precis bytt till träningskläder, blir tennis om en timme :) Har ätit en banan och tittat på Top model, en mysig eftermiddag med mig själv. Känns så tomt utan älskling och Marcus, ni har ju förgyllt min helg killar! Nu är jag ensam igen, tråkigt men sant. Som tur är så träffar jag Roger på torsdag eftermiddag/kväll igen, mysigt! <3 Då blir det en helg för oss själva, bara njuta av varandras närvaro.

Övnigskörde imorse, gick fint. Har en sisådär 7 lektioner kvar, sen tror han att jag kan köra upp, NICE! :D
Sen gick mitt muntliga anförande över förväntan :) Visst blev jag röd om kinder och bröst, men så blir det alltid, inget jag kan göra åt faktiskt. Andras hjärtan bultar bara fortare, andra står och pendlar mellan höger ben och vänster ben, jag gör båda dem och blir knallröd när jag är nervös. Sen fick jag VG på mitt psykologi prov om socialpsykologi, det är jag väldigt nöjd med :D

Dags att bege mig snart, tio minter till, sen måste jag börja klä på mig ytterkläder.
Pusspuss<3

Jag har förstått en sak. Jag älskar två killar på två helt olika sätt. Lova mig nu, ta inte detta fel, läs VÄL!
Roger, dig älskar jag enormt mycket, över allt annat faktiskt. Jag älskar dig med kärlek, jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med dig. Jag vill gifta mig med dig, flytta ihop med dig, få barn med dig, ja allt! Jag kan prata med dig om allt, men det är oftast du som läser av mig och förstår på en gång. Du läser mig som en öppen bok, och det är äkta kärlek. I dina armar hör jag hemma. Det är du som ligger varmast om hjärtat, dig jag älskar för den du är, och för den du gör mig till <3
Marcus, jag "älskar" dig också, men på ett helt annat sätt. Jag älskar dig för den vän du är till mig, den tryggheten av att alltid veta att det finns en vän att prata ut med, en som alltid finns där för mig. Du är min själsfrände, vi är väldigt lika varandra och det känns så bra. Att sitta och prata med dig är nästan som att prata med sin egen spegelbild och själ, vi tänker likadant. Jag mår bra i ditt sällskap.

Godmorgon världen, vilken underbar dag!

Söndag idag då, skolan imorgon, usch och fy! Har två redovisningar, en om en bokrecension och muntliga nationella i Svenska B, jag är nervös! Men hoppas att det ska gå bra, ska öva lite senare idag, just nu känner jag mig för seg för att göra det.. Dricker just nu en vitamin well, de där nya drickorna som innehåller en massa vitaminer, riktigt goda är dem faktiskt! :) Ska kolla på tv om 8 minuter, are you smarter than a fiftgrader, så himla kul! :)

Imorse vaknade jag och Roger vid nio, låg och drog oss i en halvtimme, min mage höll på att sprängas eller något, hade så himla ont! Vi låg och pratade lite smått för att inte väcka Marcus som sov så sött xD Jag fick för mig att diska, vilket var nödvändigt om vi skulle kunna ha något att äta frukost i (a) Sen tog Roger resten, och Marcus vaknade till liv. Då var det äntligen frukost, min mage mådde genast bättre efter att ha fått lite mat i sig :)

Idag blir det nördande vid datorerna och en runda till ICA för att panta burkar :P

Pusspuss<3

I'm hollow without you <3

Hejsan! :)

Här sitter jag i soffan framför både datorn och tvn. Tittar på melodifestivalen och har två killar (älskling och Marcus) på höger sida om mig som sitter och nördar xD Vilket även jag har gjort lite idag, men nu var det dags för ett brejk, melodifestivalen är ett måste! :) Vem hejjar ni på? Darin är klart min favorit, älskar den låten :) På bordet finns det även chips och dippa.. Nej, trodde ni verkligen på det? Trodde ni att jag inte skulle klara mig längre än såhär? ;) jag äter inga chips, men dippar gurkstavar gör jag. Jag ska klara detta, jag har lovat mig själv det, och därför ska jag kämpa! Inga chips, inget godis, inget sådant på hela veckan! Popcorn igår, saltapinnar och gurkstavar med dipp idag. Grovbröd varje morgon, grönsaker till all mat. Det är svårt att tro, men jag har en chans att klara det! Okej, jag har ätit två drömmar, sånna där riktigt goda kakor ni vet :) Kunde inte låta bli, de är så extremt goda! Så ja, lite fusk var det där, men som jag sa, jag ska ta det i min egen takt :) Tur Roger finns där och tjatar på mig ;) <3 Ja, Marcus också för den delen, för han går på samma "diet" som jag ^^, 

Nej, nu ska jag återgå till melodifestivalen. Go Darin!! :)
Btw, fick en mycket trevlig kommentar idag, en som gillar min blogg, en som jag inte känner i verkligen livet, det glädjer en verkligen! Tack! :D


PussPuss på er! <3

When I'm thinking of you I don't feel alone <3

Sitter och lyssnar på låten Vanilla twilight med Owl City. Den är så himla underbar, förklarar äkta kärlek <3

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

De tre första verserna i den, viss verkar den helt förtrollande :)

Idag gick jag upp klockan 6, fixade till mig och tjugo över 7 var jag vid trafikskolan. Vi fick trycka ihop oss med fem pers i båda bilarna och åkte ut mot Kumla. När vi kom fram till halkbanan kändes det väldigt pirrigt. Vi började med att få information om allt som skulle ske, sen körde läraren med oss alla fyra och demostrerade först så vi visste var vi skulle bromsa och var vi skulle svänga. Sen var det dags för oss att göra det själva. Vi fick åka/köra två och två. Det var bara jag och en tjej till, resten var killar, så vi två tjejer fick köra med varandre :D Rikitgt cool tjej det där! :) Första banan vi gjorde bestod av en svängdel och en bromsdel, vi fick köra ungefär 6 varv var. Johanna började och jag satt bredvid. Lärde mig av hennes misstag (a) Men nu på halka är det när man gör misstag, som det blir rätt. Eftersom vi ska få se och känna hur det är i sånna situtaioner. Andra banan bestod av två bromsdelar, en med halka och en utan för att känna skillnaderna. Där skulle vi upp i högre hastigheter, vilket var lite små läksigt, men det var extemt kul! :D På andra banan fick jag köra först, så Johanna kunde lära sig av mina misstag :P Kom tillbaka hem vid kvart över tolv. Kände hur huvudet var stort som en fotboll och dunkade som in i.. Så skickade sms till min mentor, och la mig ner för att vila, sov i någon timme och kände mig lite bättre. Nu har jag precis diskat och plockat undan lite på rummet. Ska kolla på tv om 20 min, sen ska jag fortsätta med att städa lite till, dammsuga, dammtorka och ut med soporna.

Imorgon kommer älskling, myyyyyyyyyyys! <3 Blir en kväll med matlagning och mys :) Sen kommer även Marcus på lördag eftermiddag :) Blir en min-lan helg :D

Och för er som undrar, så ja, jag har klarat mina myttigheter väldigt bra hittils. Det är grovmackor med pålägg och grönsaker varje dag. Inget godis på hela veckan, vilket jag ska hålla! I helgen blir det ramlösa för min del, läsk för Rogers del, ska klara det! Popcorn och salta pinnar blir det i helgen med :) Kanske lite taco chips också. Jag är stenhård, jag ska klara detta. Imorgon ska jag och Roger ut och gå en liten runda också innan det är dags för sängen, ska bli mysigt :)

Snart Top model! :)

Pusspuss<3

Because it takes two to whisper quietly

Tisdag, näst längsta dagen på hela veckan, i alla fall när det gäller skolan. Har lektioner från tio över åtta till fyra, men som tur är så har jag håltimme mitt på dagen där man kan vila ut lite :) Började dagen med psykologiprov, som jag tyckte gick ganska bra :) Gjorde så gott jag kunde iaf, och det är det bästa man kan göra :) Sen åkte jag till skolan, hade svenska. Förberedde för nationellaprovet som ska visas upp nästa vecka. Blir ett anförande om ett eget valt ämne. Mitt är "Inte utan min syster". Märkte att jag hade förlite text för att komma upp i 6 minuter, så ska lägga till lite mer :) Därefter var det uppträdande i aulan av Japanerna som var på besök, riktigt kul faktiskt :) Sen hade jag håltimme, ringde älskling och pratade med honom en stund <3 Sen var det kultur och idéhistoria, kollade på film och jag somnade som vanligt (a) Sista lektionen var teckenspråk, är så trött på det nu.. tyvärr :/ Menmen..

Åkte hem med Sandra, hoppade av på coop nära och handlade lite smått med henne. Sen gick vi hem och då tog jag det lugnt innan jag började med maten. Blev tomatsoppa med makaroner och två grovmackor till det, mums! :)
Vid kvart i sju var det fika med boendet, fruktsallad :) Nyttigt och väldigt gott :D

Nu tar jag det bara lugnt, lyssnar på musik, prata med Marcus och har precis pratat telefon med Roger <3

Har bestämt mig, bara godis MINDRE än en gång i veckan! Ingen läsk, bara bubbelvatten! Inga chips, bara popcorn och saltapinnar. Det är mitt mål, och jag ska hålla fast vid det! Men, jag måste ta det i min egen takt, ingen får pusha på mig.. Visst får man pusha på att jag ska klara det, men inte med vad jag ska göra och hur jag ska göra det. Ideér går självklart utmärkt, så länge ni INTE talar om vad jag ska göra..

Nej, återgå till musiken och rs nu :)

Pusspuss<3

Kämpa, kämpa, kämpa!

Blir ett litet snabbt inlägg innan jag ska iväg på träningen :)
Har faktiskt funderat mycket mer på det jag skrev igår, jag ska börja satsa!
Idag blev det min vanliga frukost, youghurt med flingor, macka och ett glas mjölk. Lade även i bananer i youghurten ocg flingorna. Blir god smak och gör det lite nyttigare. Till lunchen blev det makaronilåda och lingonsylt, två portioner, lite onödigt, men var hungrig. Drack ett glas vatten och ett glas juice, juicen kunde ha uteslutits.. När jag kom hem för ca en timme sedan bytade jag om till träningskläder och tog sedan ett äpple och en banan, var sugen på något nu innan träningen och ville inte äta godis eller så, så det blev frukt :)

Nu måste jag kila!

Pusspuss<3

I just wanna stay free, to be me..

Sitter just nu och lyssnar på Darins låt You're out of my life, den är så fin! :) Sjunger:
"You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can’t tell you
You’re out of my life, but did you have to die?"

Och nu slog det precis över till Anna bergendahls låt, vilken också är otroligt fin :) Sjunger igen:
"
I don’t wanna run; I don’t wanna fight
I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me"

Nej, nu ska ni inte behöva tänka er in i hur det låter när jag sjunger, det är kanske inte det allra vackraste ;) Kom hit till Örebro redan vid 6 ikväll, det gick inga senare tåg. Men det var skönt att kunna ta det lugnt och gå till Willys och handla lite :) Kollade fel på busstiderna, så när jag var påväg till bussen körde den förbi, men bestämde mig för att gå istället, vilket var skönt :) Att jag inte tänkte på det från början :P Aja, sen tog jag bussen hem eftersom jag bar tunga kassar. Kom hem, och tog en kvällsmat som bestod av tunnbröds mackor med ost/tomat och leverpastej/gurka, ett glas mjölk och ett äpple :) Nyttigt och gott :)

Funderar helt och håller på att börja gå ner i vikt, jag klarar inte detta längre. Kollar mig i speglen varje dag och vänder bort blicken med en gång. Speciellt om magen syns.. Jag har gått upp ganska mycket i vikt, och jag vill gå ner igen, men jag har väldigt svårt för att göra det.. Vill jag verkligen, så måste jag kämpa som in i. Funderar på att börja med det faktiskt. Vill kunna se in i spegeln när jag står i bara underkläder och säga att jag är snygg, för det kan jag så INTE göra nu.. Det är tvärt om.. Naveln och uppåt, snyggt, naveln och neråt, usch... :/
Ni kanske inte håller med mig, men man ska vara nöjd med sig själv, så att man kan må bra..

Ska sätta mig och göra en körkorts test nu. Har körlektion imorgon och var ute med pappa och övningskörde idag. Det går bättre och bättre :) Som tur är ;)

Skriver säkert mer imorgon!
Pusspuss<3

Ser du kärlekens alla färger..

Sitter i Åhus hos mormor och morfar. Har varit uppe i ottan, redan kvart över sju! Har varit på vingården och rensat och klippt. Vi har en längd på en vingård här i Åhus :) Var där från nio till ett, jobbigt värre.. Men, har gjort lite nytta iaf :D

Snart blir det fika och sedan ska jag köra familjen hem igen. Blir hem, fixa till sig och sedan ner till grannarna. Fira tebbe och deras lilla dotter Michelle :) Ingen vila idag inte :P

Det blev ett kort inlägg, skriver säkert mer imorgon!

Pusspuss<3

Feels like nobody ever know me..

untill you know me <3

Louise, vem är hon? Jo, visst det är jag.. Men vem är jag? Ibland frågar jag mig själv den frågan om och om igen.. Tror det finns en enda person här i världen som nästan kan mig bättre än jag själv, ja, det är Roger <3
Jag menar, han kan läsa mig som en öppen bok, alltid! Medan jag själv kan sitta där och klura för mig själv, så kommer han och förstår direkt vad som är fel eller liknande.. Ganska skrämmande på ett sätt, men samtidigt väldigt underbart. Man behöver inte säga något, han vet ändå. Man tror att man är sluten som en mussla, men så är det inte med honom, tvärt om.. Sen öppnar jag mig väldigt mycket för honom med, det är klart, det är ju honom jag litar på till 100% i alla lägen. Visst finns det vänner som jag pratar med när något är fel, de hjälper en och stöttar en, men endå så är det något som fattas, de förstår inte mig fullt ut som Roger gör. Det räcker med att säga .....ja du förstår. Och han förstår direkt, även om jag förklarat på det mest vimmsigaste sättet :P

Jag älskar dig Roger, för den du är och för den du gör mig till <3

Now I'm back in the game..

Tisdag kväll, och jag är slutkörd!
Igår insåg jag hur mycket läxor som väller över mig.. Jag höll på att bryta ihop totalt.. Men med hjälp av nära och kära klarade jag mig igenom kvällen och en del läxor blev gjorda. Roger, Marcus och Annica, tack för allt stöd<3

Idag har jag också en massa läxor, men några mindre just nu som tur är. Har gjort matten, börjat på religionen och ska snart läsa lite psykologi och lite körkortsteori. Sen får det vara slut med pluggande för ikväll, annars kommer mitt huvud att sprängas! Fick ett positivt besked idag :D Jag har fått MVG i psykologi A :) *Stolt över mig själv*
Fick även ett negativt besked efters skolan när jag väl hade bestämt mig för att gå och simma. Då är bassängen nerstängd i 6 veckor frammåt, jävla skit! När jag ville börja göra det en gång i veckan.. Typiskt min otur!

Det blev god mat idag :) Pasta och kassler gratäng, mums! Sen efter det blev det fika med kladdkaka hos personalen, bättre kan det nästan inte bli ;) Nu är jag riktigt mätt..

Nej, nu ska jag spela en runda innan det är dags att fortsätta med läxan..

Hejsvejs på er! <3

RSS 2.0