...

Nu var det ett tag sedan igen.. Jag har bloggtorka gånger två tusen!
Får se om det kommer fram något nu..

Denna veckan ska jag få besked på mail, brev eller telefonen om jag kommit in på någon kurs eller program. Jag har väntat i några dagar nu, utan något besked. Idag är det torsdag, så de har idag och imorgon på sig. Har det inte kommit något till imorgon kväll, så kommer jag nog tyvärr inte in någon stans. Dock! Så kan jag ha den turen att jag kan få komma in några dagar senare om någon inte kommer på uppropet. Så även om jag inte fått något imorgon, så är det inte helt kört. Men vill gärna att det ska komma något idag eller imorgon.

Jag har så tråkigt om dagarna, vill göra något. Jag vill gå i skolan! :P Speciellt nu när de i min förra klass som skulle gå kvar ett tag till har börjat. Vill komma ner och hälsa på er sen! :) Och jag själv vill börja plugga igen!

I måndags firade jag och Roger två år tillsammans :) Jisses, vad jag älskar dig! <3

På lördag är det bröllop :) Ska bli så mysigt. Gillar verkligen bröllop :) Det är Rogers bror Björn och hans tjej Susanna som ska gifta sig. Så det blir kyrkan och sedan festen och hela köret! :) Jag har fixat kläder sedan en tid tillbaka, så har sluppit stressa med det, skönt! Ska ha en mörkrosa klänning och rosa skor. Håret ska jag ha i en lång fläta på sidan, ska sätta i löshåret :) Tror det kommer bli super! Måste dock gå upp vid 6 tiden så jag hinner. För senast nio ska vi lämna huset.. Okej, tre timmar kanske är lite överdrivet.. Men om jag ska fixa mad löshåret och sminka mig snyggt så kommer det att ta ett tag.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!
Pusspuss<3


Högskolan/Universitetet

Fick antagningsbesked nummer två igår. Fortfarande reserv på alla fem. Dock är min bästa placering nummer 27 nu, vilket gör att det inte är helt kört än. Men anmälde mig till tre enstaka kurser igår, en i Västerås och två i Örebro. Sen skickade jag mail till Uppsala universtitet idag och frågade om de hade platser kvar på sociologi A eller socialpsykologi A. Får se om man kan få något svar från dem. Skulle egentligen ha ringt, men jag hatar att prata telefon med främlingar. Men iaf, det blev tre anmälningar till enstaka kurser, kanske fem. Jag vet inte vad jag hoppas på mest egentligen, eller jo, helst vill jag ju komma in på socionomprogrammet i Uppsala, sen är det väl enstaka kurser i Uppsala, enstaka kurs i Västerås, Socionomprogrammet i Örebro, enstaka kurser i Örebro och sist Psykolog i Uppsala och sedan i Örebro. Helst är det väl Uppsala och Västerås, så långt till Örebro. Men kommer jag in i Örebro, så blir det där. Jag behöver ha pengar xD

Men, vi får se vad det blir av mig. Nu ska jag sätta mig och kolla lite på ett singing bee avsnitt innan jag ska ner och kolla på tv ett tag :) Ha det bäst! Pusspuss<3

Boring..

Onsdag, mitt på veckan och jag har tråkigt. Ensam hemma med Ludde. Men snart börjar tv program som jag har börjat följa :) Saknar älskling, så tomt här hemma när han är på jobbet. Längtar till fem, då han kommer hem igen :)<3

Igår vad jag duktig, inget godis och en långpromenad :) Jag kunde till och med låta bli att äta choklad, när Roger satt bredvid och åt det. Det är ett stort steg för mig! Och så ska det fortsätta.

Blev inget långt inlägg idag, har inte så mycket mer att säga faktiskt :P
Pusspuss på er!

I'm gonna make it!

Jag har bestämt mig nu.. Efter mitt och Rogers samtal igår kväll, så ska jag göra detta. Jag vill göra det, och jag vill klara det. Det enda som behövs är en push på vägen. Jag kommer inte att klara det ensam, det vet jag. Därför behöver jag all hjälp jag kan få. Och eftersom min pojkvän är den bästa, så har han lovat att ställa upp! Tack älskling!<3

Jag vet att jag sa förut att jag skulle börja med att bara äta godis en gång i veckan. Jag gjorde det till en början och var duktig, men sen sket allting sig. Nu har jag sett hur illa detta börjar bli, och det är dags igen. Nu ska jag försöka ta bort ALLT godis. Det kommer bli tufft, det vet jag. Men jag ska klara det.

Jag storgrät igår. Jag insåg en massa saker som jag borde gjort för länge sedan. Jag insåg att jag inte längre har en fin kropp. Jag har inte den kroppen jag vill ha. Fick även höra att jag var snyggare förut när jag var smalare, vilket gjorde att jag förstod hur dum jag varit mot mig själv.

Mina kläder passar inte riktigt längre, byxorna får man ligga ner för att få på sig. Tröjorna sitter tajt så man visar fettet som hänger ut på sidorna. Jag har inte märkt det tidigare, jag har blundat för det. Även om andra har sagt till mig, så har jag inte insett att det var så "allvarligt".

Tro nu inte att jag bara ska ta bort godiset och tro att allt kommer att bli bra igen. Åhnej, så lätt är det inte. Jag ska börja med att ut och gå tillsammans med Roger en gång om dagen. Även om det inte blir jättelånga runder varje dag, så ska vi ut och gå. En dag kanske det blir 30 minuter, en annan dag 60 minuter, det spelar ingen roll, bara jag kommer ut och rör på mig.

Jag är inte en ensamvarg när det kommer till att motionera. Jag kan bara inte göra det ensam. Det finns ingen ork då. Det är lätt att säga: Men ge dig bara ut, du kommer att kunna gå en runda själv. Tror ni inte att jag har försökt det? Det lyckas inte. Jag behöver någon att prata med under tiden, någon som finns där och pushar på mig.

Jag har ett mål nu, ett mål som jag vill nå. Även om det kommer ta lång tid, så hoppas jag att en skillnad kommer att märkas. Jag vill komma i mina kläder igen! Jag vill se ut som förut!


RSS 2.0