Söndag 31/5

Sista maj, redan? Det är sommarlov om 4 dagar, jag måste drömma! Även om jag brukar drömma så gör jag faktiskt inte det nu.. Slutar skolan på torsdag fy vad underbart!

I fredags var jag laedig från skolan, därför sov jag länge och sedan packade jag en massa. Både alla mina saker som ska hem över sommarlovet och resväskan. Åkte till stan och handlade godis gjorde jag med. Sen vid fyra tiden åkte jag hem till Roger <3 När vi kom hem till Roger var hans syster Jenny och hennes familj där. Så vi grillade och hade det trevligt. Jag låg och kollade på en film och Roger vilade i mitt knä. Sen blev det mys <3

Igår gick vi upp vid tio tiden. Tog det lugnt och fixade till oss innan vi åkte på konfirmation för Rogers kusin Joacim. Det var faktiskt roligt i kyrkan,de hade gjort konfirmationen lite roligare än vanligt. Det var mycket sång och skådespeleri :) Efter kyrkan gick vi till en stuga och åt smörgåstårta och sedan efter det blev det vanlig tårta, snacka om att man var mätt. Så efter all mat gick jag och Roger ut och gick en runda för att smälta ner allt xD Sedan åkte vi hem och åt sedan mat hos deras grannar. Såg sedan på Robinsson finalen och efter det gick vi ut en runda med två av Rogers kompisar. Efter det gick vi upp och satte oss vid datorn ett litet tag. Sen blev båda trötta och sega så vi låg och myste ett tag innan vi somnade.

Idag sov vi till tio då med ungefär. Gick upp och åt frukost och slappade. Sedan gick vi ut en runda med hundarna, så otroligt mysigt väder. Efter det spelade vi Alfapet xD Och Roger vann, självklart :P Det var en lugn dag idag kan man allt säga. Vid tio i åtta gick mitt tåg tillbaka hit till Örebro. Pussades hejdå och sedan bar det iväg. Var framme lite över nio, ringde mamma på vägen hem till huset och pratade lite. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och här sitter jag kvar :P

Har haft en jätte mysig helg <3 Längtar redan till på onsdag kväll när vi ses igen (a)
Love you Roger <3

Torsdag 28/5

Torsdag, vilket betyder att det snart är helg, massa mys på det!
Eller iof, jag är ju ledig imorgon, min helg har redan börjat! :)

Kanske ska berätta om dagen idag med xD
Jo,dagen började med sovmorgon, eftersom jag skulle till tandläkaren. Gick upp halv åtta, låg och snoozade tio minuter (observera att jag nästan aldrig brukar snoooza). Därefter gick jag upp, fixade till mig och vid nio åkte jag med bussen in till stan. Var hos tandläkaren och fick en extremt roligt nyhet! :) Antagligen blir jag av med min tandställning någon månad efter sommarlovet. Vadå överlycklig redan? ;) Ska bli sååå skönt att slippa den, och så snygg jag kommer bli! Snyggaste tjejen på stan va! ;) Haha xD Nej, där överdrev jag lite väl mycket. Efter tandisen åkte jag till skolan och kom mitt i lektionen med Krister. Satt och lyssnade på Krister i typ en timme innan det var lunch. Usch, fy, blä för fisk och korv! Fick bli en mini liten klick potatismos och en korv, stadig lunch, not! Sedan var det datorkunskap, fick reda på mitt betyg :) Ja, där efter var det hål i en och en halv timme eller nått. Den spenderade jag och Zamila genom att hon gjorde inbakad fläta på mig ^^ Träffade på min samhällskunskaps lärare och fick reda på betyget i samhälle B. Sen var det dags för tecken. Även där fick jag reda på mitt betyg, väldigt stolt måste jag säga (a) Slut för dagen! Jag, Zamila och Hermit åkte till Marieberg en stund. Efter det var det fika dax på Gröna Grodan med Zamila, Soffan, Tess och Håkan. Vi hade det riktigt kul :)

Nu sitter jag här och har precis ätit en hamburgare! Så gott med riktig mat! Och nu var det ingen köpe hamburgare, utan en nyttigare hemmagjord :P

Slut på ord, slut på skrivandet!
PussPuss <3

Kärlek <3

Det är när timmarna rusar iväg av att prata i telefon, när man ligger bredvid varandra i sängen och låter tiden flyga förbi. Det handlar om att ligga i sin älskades armar och bara vara, att prata och skratta så mycket att du inte har en aning om hur samtalet började eller kommer att sluta. Det är att låta längtan till varandra göra så att tröttheten försvinner och istället drunkna i varandra, att se in i varandras ögon och veta att er kärlek är starkare än allt annat. Det är att känna smaken av varandras läppar, att känna fingertoppar som sakta smeker varenda liten del av din hud. Det är att få höra vackra ord som värmer upp hela din kropp högt över normal kroppstemperatur, att höra djupa andetag och förstå att din älskade har somnat i ditt knä. Det är att ligga vaken lite längre bara för att få se din kärlek sova så sött, att ligga och prata om er framtid tillsammans fast det egentligen är flera år dit. Att hitta varandras svagheter och göra allt för att små retas, att förlora en brottningsmatch med flit bara för att få hamna underst och få en massa kyssar. Det handlar om att få en underbar känsla i magen bara av att se på varandra, att se glädjen i din älskades ansikte när ni träffas efter att inte ha setts på ett bra tag. Det är att kunna säga ”jag älskar dig” och verkligen mena det till hundra procent, att kunna berätta en massa saker och känna en enorm tillit. Det är att hitta den borttappade pusselbiten i ditt liv och göra det helt igen, att inse hur tomt det verkligen var innan ni fann varandra. Det är att förstå hur mycket en annan person verkligen kan betyda för en, att förstå att äkta kärlek inte har några gränser.

Du är mitt allt älskling <3

Måndag 25/5

Ett tag sedan jag skrev igen, menmen, man kan inte komma ihåg allt :P

I torsdags kom mamma och pappa hit till Örebro :) Gick och mötte dem på södra vid halv två, och sedan gick vi hem hit till familjen och åt lite mat. Där efter gick vi ut på en långrunda och på vägen hem gick vi innom Lidel och handlade vars ett äpple ^^ Kom tillbaka till familjen och åkte sedan iväg på seightseeing (eller hur det nu stavas) i Örebro.

I fredags var vi först allihopa på Staduim outlet, sedan åkte jag, mamma och pappa in till stan. Fick en bikini av mamma och pappa :) Tack så mycket! Ja, senare på eftermiddagen blev det bara att slappa fram till halv fem när tåget mot Skåne skulle avgå. Åkte hem till Tormestorp och var framme vid halv nio. Då tittade jag lite på tv och satt vid datorn. Tog det mest lugt.

I lördags var jag och mamma och handlade en massa till vandringen. Sen på kvällen var det klassfest för gamla 93, mycket roligt var det! :) Kom hem vid tolv tiden, satt vid datorn och väntade på att mamma och pappa skulle komma hem från sin fest. Fegis som jag är, så vågar jag inte sova själv i huset. Finns anlegning till det sedan jag var mindre, men jobbigt att det ska sitta kvar när man snart är arton år. Menmen, inget att göra åt.

I går sov jag länge, och sedan umgicks jag med Frida en stund :) Vid fyra var det dags att åka hem till farmor och farfar och äta mat. Stannade till halv sju ungefär. Sedan körde vi hem igen. Och jag packade allt som skulle med för vandringen. Gick och la mig vid tio, eftersom jag skulle upp halv fem för att hinna fixa till mig innan tåget skulle avgå.

Så imorse gick jag upp halv fem, duschade och fixade det sista med packningen. Kände mig illamående, men hoppades på att det skulle gå över till senare. Tåget åkte vid sex tiden och tre och en halv timme senare landade jag i Örebro. Och under den sista tågresan hade jag spytt tre gånger :/ Vilket resulterade i att jag inte kunde följa med på vandringen. Så det var bara att ringa läraren, åka en snabbis till skolan och lämna saker till min grupp och sedan åka hem igen och sova. Kom hem vid elva tiden och sov fram till klockan tre. Nu känner jag mig bättre, men inte fullt på topp. Har iaf fått behålla min macka som jag åt för 40 minuter sedan, vilket känns väldigt skönt.

Onsdag 20/5

Godmorgon!

Klockan är nu halv åtta, och det är snart hög tid för mig att gå till skolan.
Roger ringde och väckte mig vid sex tiden, snacka om att jag var död.
Funderade nästan på att stanna hemma, men nej.
Det är Draget idag, vill inte missa det, så det var lika bra att dra sig upp ur sängen.
Och nu sitter jag som sagt här, klar och redo för ännu en skoladag.
Skönt att vi är lediga imorgon :) Mamma och pappa kommer och hälsar på :)
Har saknat dem massor <3

Nej, nu går snart bussen.
Skriver mer i eftermiddag.
PussPuss<3

Måndag 18/5

Ja, ni ser rätt, två blogginlägg på samma dag ;) Är det inte chockerande ^^

Tror jag ska ta som en vana att skriva några rader i bloggen precis innan jag ska sova när jag ligger i sängen. Gör det just nu och det känns väldigt bra :) Det känns som ett bra avslut på dagen lixom. Vi får se om jag håller det helt enkelt :P

Idag var det först skola till tjugo i två. Sen åkte jag och Josefina in till stan. Vi gick först till CSN och sedan fixade jag min läxa på stan. Mycket trevligt sällskap <3 Provade även ett par svarta shorts på Gina, vill ha, vill ha! Haha, ni skulle sett när jag provade dem. Jag tog storlek 38, eftersom det är den storleken jag alltid brukar ha. Tog shortsen på mig, och jag säger bara herre guuud! Där stod jag med strumpor, vita ben och ett par shorts som var på tok förstora. Det såg ut som om jag var en kille som gick med strumpor och kallingar ^^, Så jag bad Josefina att hämta en storlek mindre, och se satt som en smäck ;)
Efter Gina gick vi till körskolan, skulle hämta teori sakerna. Sedan sa vi hejdå och Josefina åkte hem med bussen. Jag gick vidare hem till mig och satte mig vid datorn. Kollade igenom alla sidor, och sedan började jag skriva på mitt arbete i personlig kroppsvård. När jag tröttnade på det, var det dags för kvällsmat och sen slog jag mig ner i tv rummet och tittade på talang och sedan spårlöst. Sedan ringde Roger och vi pratade en stund <3 Han skulle sova, så han bad mig att berätta en godnatt saga xD Men han ville inte höra på min historia om "lilla Roger" ^^ Så det fick vara så, ingen godnatt saga för han inte ;) Du är bäst Roger, älskar dig <3

Imorgon ska jag tacka ja till boende på Åbackehus :) Så efter sommaren kommer jag att få min egen lägenhet :D Får laga mat och fixa allting själv. Ska bli väldigt roligt faktiskt :) Och tack Annica för att du och jag kommer laga mat tillsammans de första veckorna, så man inte blir ensam direkt.

Jaha, då var det väl dags för mig att sova nu då.. Är pigg som en nötkärna, menmen.. Som tur är så har jag sovmorgon :) Klockan ringer inte förän kvart i åtta, lyx!

NattiNatti på er!
Pusspuss <3

Måndag 18/5

Ny bloggdesign igen :)
Tycker det är så kul att hålla på att leka med photoshop ^^

Söndag 17/5

Ligger här i sängen och ska försöka sova. Kan säga att det inte går så vidare bra. Sängen känns så bred och stor. Det fattas något. Ja precis, det är du som fattas Roger! Efter tre extremt mysiga nätter, är jag åter ensam. Saknar dina pussar, saknar när du burrar in ditt huvud vid min hals, saknar dina mjuka smekningar, saknar allt! Ja, jag saknar till och med dina retsamma kommentarer ;)  Åh, jag älskar dig <3 Du är det bästa som hänt mig. Längtar redan till fredagen den 29:onde, då ses vi igen <3 Nedräkningen börjar nu!



Det finns inget som är vackrare än riktig äkta kärlek mellan två personer <3

Tisdag 12/5

Har varit en lugn dag idag. Började med sovmorgon, underbart! Sen var det att åka till skolan, vilket inte var lika underbart, men var skönt att veta att det var en kort dag. Första lektionen var samhälle, och för en gångs skull så babblade inte läraren bort hela lektionen. Utan vi fick jobba själva, och det gjorde jag för ovanlighetens skull ganska bra :P Där efter var det idrott. Först skulle jag, Josefina och Sanna redovisa om sjukvård, sen gick vi alla ut och spelade baseboll. Var ganska kul faktiskt :) Sedan var det lunch, helt okej. Efter lunchen var det matte, äntligen ett ämne som är kul ^^ Läraren bad mig att hålla i en lektion nästa vecka eftersom jag är så bra i matte (a) Sen satt vi där och pratade om piercingar och tatueringar, även läraren :P Slutade vid två och då åkte jag och sötis Josefine till ÖB, sen handlade jag ett diadem på glitter, ett guldigt :) Sen mötte den andra sötisen Josefina oss på mc donalds. Åkte sedan hem till dem för Josefina skulle hämta pengar. Sedan åkte jag och Josefina in till stan igen. Har haft en jätte mysig dag, tack tjejer <3

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Roger <3

Söndag 10/5

Hade en mysig kväll igår tillsammans med Teresia och Patricia, vi pratade en massa och tittade på Robinson :) Åkte bussen hem vid 22:13, på vägen hem från hållplatsen vid konserthuset pratade jag i telefon med Roger. Vågar inte gå själv i mörker, därför ringde jag Roger och bad honom att prata med mig. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och tittade in de vanliga sidorna om det hänt något nytt. Sen spelade jag lite Rs. Gick och la mig vid halv två tiden. Somnade som en stock.

Vaknade vid elva idag och gick upp och åt frukost. Sedan fixade jag till mig och vid tolv tiden gick jag in till stan. Där gick jag runder och tittade lite. Har hittat en bikini jag vill köpa sen när jag får pengar :) Kan bara inte riktigt bstämma vilken färg jag ska ha :P Antingen en gul/vit randig, eller en vit/rosa prickig. Tror det lutar mer åt den vita med rosa prickar, för tycker att jag försvinner i den gul/vita. Aja, jag får se vilken jag väljer sen. Får säkert lite råd av vänner och familj :) Det är ändå ett tag tills jag kan köpa den ^^ Får pengar den 31:a.. Kom iaf hem från stan vid halv två. Då hjälpte jag Marisa med maten och lite så. Åt sedan mat och nu sitter jag här och degar framför datorn. ^^ Har spelat lite Rs, väntar just nu på att få hjälp av en kille :) De är så hjälpsamma allihop.

Ikväll blir det väl att ta det lugnt, titta på tv och bara mysa. Har sovmorgon imorgon, så behöver inte tänka på att lägga mig i tid, skönt! 


Roger, du ringde inte och väckte mig imorse..

Lördag 9/5

Igår var en lugn och skön dag. Först nationella prov i engelska, som jag helst vill glömma. Sen åkte jag hem, pga att jag kände mig sjuk. Så det var bara hem och vila och ta det lugnt i några timmar. Sen satte jag mig vid datorn och spelade lite, och sen blev det tv tittande med familjen här i Örebro senare på kvällen.

Idag mår jag mycket bättre :) Så ska snart gå till stan och möta Patricia där. Sen kommer även Teresia och Soffan lite senare. Vi ska ut och äta för att fira Teresia en dag i efterskott :P Hon fyllde år igår nämnligen, grattis på dig Tess!

Ja, sen får vi se vad jag hittar på efter jag har varit i stan med de andra tre. Kanske följer med Teresia hem ett tag och ser hur hon bor. Vi får se helt enkelt. Någonting hittar jag väl på :P

Aja, nu ska jag snart bege mig till stan. Så ni får ha det bäst!
Pusspuss<3

Torsdag 7/5

Ibland inser man att man är på fel plats vid fel tillfälle, att man helst av allt hade velat vara på ett annat ställe än just där man är. Känner du igen dig? Du önskar att du kunde göra något men vet att det inte finns ett enda dugg du kan göra, du kan inte hjälpa mer än att bara finnas. Visst, det kanske räcker långt för personen i fråga, men det räcker inte lika långt för dig själv. Du vill göra så mycket, men känner att du gör så lite. Du försöker, till ingen nytta. Du försöker igen, och det fungerar lite. Du försöker en tredje gång och äntligen vet du var skon klämmer. Men ändå sitter du där helt hjälplös och önskar att du kunde trolla eller nått. Men tyvärr du kan inte trolla. Du försöker komma på något bra att säga, men orden bara hamnar fel. Helst av allt vill du skrika, skrika ut alla känslor, samtidigt som du vill få allt att bli bra. Du vill utföra ett underverk, men oturligt nog så vill inte världen samma sak som du. Vad ska du göra? Du kan inte göra nått. Visst känner du dig underlägsen? Du ligger där underst i högen och viftar med armarna för att få uppmärksamhet, men ingen ser. Sen kommer det ett litet ljus som blir större och större. Du förstår att du än en gång har hittat ut. Än en gång undveks du ifrån att dras ner i det svarta hålet. Du känner dig stark igen. Det finns nya saker att ta hand om. Att en sådan struntsak kunde trycka ner dig så mycket. Du är mänsklig, det händer alla förr eller senare, och ibland även gång på gång. Lyckan när du tagit dig ur kan inte mätas med något annat. Glöm aldrig, du är som alla andra, mänsklig.

Onsdag 6/5

Roger, jag håller med dig, ge mig en guide om dagens tjejer!

Jag blir så trött på allt små gnabb. Är det inte det ena så är det de andra. Jag anklagar ingen speciell och jag kan säkert vara lika dan själv ibland. Men just nu känns inget rätt. Först är de dem två som är små sura på varandra, sen är det dem och sen är det dem tre. Vart leder detta egentligen? Ingenstans! Så snälla brudar, tänk på vad ni säger, vad ni gör och vad ni hör, det kommer underlätta en hel del. Försök i alla fall, precis som jag ska göra.

Ja, idag har det varit en ganska lugn dag. Gick till skolan vid åtta tiden. Hade idrott där vi spelade lacross, var väldigt roligt faktiskt :) Sen var det engelska, och jag hade glömt göra det jag skulle precis som några till, så fick sitta och göra det på lektionen. Därefter var det lunch, ganska okej, bara det att pastan var överkokt. Sen hade vi krister, och för en gångs skull var det killar med i klassrummet, haha xD Vanligvis är vi 7 tjejer, men idag var Joel där och en annan kille som praktiserade. Snacka om att det blev fart i klassen :P Och det bästa av allt, praktikanten var från Skåne! Äntligen fick man höra lite skånska i klassen, helt underbar ljuv musik för mina öron ;) Haha xD Ja, sen var det naturkunskap, utan lärare, så det var bara jag och Teresia kvar och jobbade med uppgifterna :P

När jag kom hem hade jag fått koden till biljetterna när mamma och pappa ska komma upp och hälsa på :) Så jag gick till stationen och hämtade dem, och sen åt jag lite mat och sedan blev det datorn. Spelade lite RS och käkade godis ^^

Nu ska jag gå och plugga inför datakunskaps prover imorgon, sen ska jag nana..

NattiNatti på er!
PussPuss <3


Baby
you're my prince
and I'm your princess
it's a love story <3

Måndag 4/5

Hade inte tid att blogga i helgen, hade fullt upp med annat ;)
Så därför tyckte jag att det var på tiden att skriva om den nu..

Helgen började i Torsdags med att det först var skola till typ tio, sen åkte jag och Josefine in till stan och åt på McDonals. Efter det gick jag till stationen och mötte Roger. Äntligen, jag säger bara äntligen fick jag träffa honom igen <3 Det blev en massa pussar och massa kramar (a) Sen gick vi ut och satte oss för att vänta på tåget som skulle ta oss till lilla fjuttiga Mjölby :P Roger la och myste i mitt knä, och jag kunde inte sluta titta på honom, han är ju bara så otroligt vacker! Jag kunde inte heller sluta be om pussar (a) Det kändes ju så bra att äntligen få känna dina läppar mot mina igen <3 När vi väl kom på tåget låg vi och myste på ett "tresäte", underbart! Framme i Mjölby väntade vi på nästa tåg som skulle ta oss hem till Hässleholm. Klockan fyra körde tåget in på perongen, och för oss var det bara att gå till nästa tåg. Vi skulle åka till Kristianstad, och där blev vi sedan hämtade av mormor. Åkte hem till mormor och morfar i Åhus och slog oss ner i lilla rummet. La oss på sängen och tog det lugnt en stund, innan det var dags att gå till majbrasan och fira valborg. Efter vi hade tittat på brasan gick jag och Roger ner till bryggan och sedan tillbaka hem igen. Då satte vi oss vid vars en dator och sa att vi skulle sitta uppe ett tag och spela. Men självklart så blir lilla jag trött, så det slutar med att vi lägger oss och sover :P Underbart att få känna dig nära igen Roger <3

Fredagen började med att vi gick upp vid tio tiden och sen vid två tiden kom mamma, pappa och Therese till Åhus :) Vi åt god mat och hade det mycket trevligt. Tittade på singing bee och lite sånt och skrattade extremt mycket vid fika bordet :P Vid tio tiden på kvällen körde vi hem till Tormestorp, och även då sa jag och Roger att vi skulle sitta uppe och spela, men vem tror ni klagar på att man är trött? Jo precis, lilla jag (a) Så det blev att vi fick spela en liten stund och sen var det sovdags.

I Lördags gick vi upp vid tio tiden och sen vid runt omkring tolv, körde vi till Sösdala och hälsade på Emma :) Kul att träffa dig igen gumman <3 Och så var det kul att Emma och Roger också träffades för första gången :) Vi träffade även på Rebecca och Abby. Vi var hos Emma ett tag, snackade en massa och så. Vid tre tiden körde jag och Roger tillbaka hem och det blev en snabb vända innan vi skulle åka till farmor och farfars kolloni :) Där grillade vi och hade det mysigt, vi åt inte så mycket eftersom vi skulle hem och äta sen. Jag och Roger låg ute på gräset på en filt och myste <3 Sen åkte vi hem och åt mat och tittade på Robinson. Jag och Roger var ute och gick en liten runda i byn också :)

Igår, söndag, var det att vi vaknade, åt frukost, packade och sedan vid tolv gick tåget. Vi var famme i Örebro vid fyra och då gick vi först och lämnade alla väskor hemma i huset. Sen gick vi till McDonals och åt mat, och sedan eftersom det var stängt i hela stan gick vi hem till mig igen. Där visade jag min klänning för Roger, och sen blev det massa mys <3 Vid halv nio gick vi till stationen för att Roger skulle med tåget hem till Örsa. Tror inte jag har skrattat så mycket på länge som jag gjorde när vi stod där på perongen :P Säger bara "alfabetet", sen får ni tolka det som ni vill ;) Vid nio kom tåget, och Roger åkte hem, ledsamt, men så blir det.. Saknade dig redan när jag såg tåget rulla iväg <3

Tack för en underbar helg Roger, jag älskar dig extremt mycket ! <3

RSS 2.0