Söndag 14/6

Då var det dagen innan dagen! Imorgon bär det av ner mot Italien, fast det blir en liten färd imorgon. Stannar redan i början av tyskland på parkeringen till Bordershop. Sover där en natt, och går upp precis innan bordershop öppnar. Sen blir det att ladda upp inför resan. Vi ska ladda upp med, Öl, vin, cider, läsk, godis, you name it! Så nu har jag packat in alla kläder och skor i husvagnen. Resten tar jag imorgon. Och nu åter står det bara att packa upp den sista banalådan, så mamma blir lite glad på mig (a) Sen blir det en skön dusch, underbart!

Igår var det födelsedagsfest för min kusin Emma som fyllde 20. Min släkt är sjukt rolig xD Vi hade massa lekar och tävlingar, pratade en massa och skrattade lika mycket! Vid halv tolv tiden gick jag, syrran, min kusin Sara och hennes pojke hem till oss. Där spelade vi guitarhero, lips och krängde godis. Mycket trevligt! Sen ringde jag Roger och pratade med honom en stund innan han skulle nana. Sara och Tebbe pratade också lite med honom, Sara för att hon ville höra hans dialekt och Tebbe för att hon ville :P Sen satt jag uppe till 3 tiden och fixade med lite saker.
Och nu allt för att tetas lite med Roger (a) Dina födelsedagspresenter är redan klara ;) <3

Nej, nu får jag packa upp bananlådan, så jag kan ta en dusch sen!
Jag ska försöka hitta oskyddade nätverk på campingplatserna, så jag kan berätta lite vad som händer där nere. Men jag kan inte lova något. Ska göra allt jag kan!

Roger, Emma, Josefina, Josefine och Anna, vykort kommer att dumpa ner i era postlådor någon gång under de närmsta veckorna, hoppas jag! Ska iaf skicka dem så att de förmodligen kommer vara framme innan jag har kommit hem igen xD

I'll miss you <3

Ha det bäst alla!
PussPuss<3

Du, jag älskar dig <3

Om jag var en blomma som växer vild och fri,
allt jag vill är att du ska vara mitt söta honungsbi.
Och om jag var ett träd som växer högt och grönt,
allt jag vill är att du ska vara mina blad och skugga mig.

Allt jag vill ha är dig, kommer du bli min man,
ta mig i handen och stå vid min sida?
Allt jag vill ha är dig, kommer du stanna hos mig,
hålla mig i din famn och gunga mig som vågorna?

Om du var en flod bland höga berg,
är ditt virvlande vatten mitt kall.
Om du var vinter, vet jag att jag är snö.
Bara så länge du alltid är med mig, när kalla vindar blåser.

Allt jag vill ha är dig, kommer du bli min man,
ta mig i handen och stå vid min sida?
Allt jag vill ha dig, kommer du stanna hos mig,
hålla mig i din famn och gunga mig som vågorna?

Om du var en blinkning, är jag en nickning.
Om du var ett frö, är jag din näring.
Om du var ett golv, är jag en matta.
Och om du var en kyss, vet jag att jag är en kram.

Allt jag vill ha är dig, kommer du bli min man,
ta mig i handen och stå vid min sida?
Allt jag vill ha är dig, kommer du stanna hos mig,
hålla mig i din famn och gunga mig som vågorna?

Om du var skog, är jag din brand.
Om du var kärlek, är jag din längtan.
Om du var ett slott, är jag din vallgrav.
Och om du var ett hav, vill jag lära mig att flyta.

Allt jag vill ha är dig, kommer du bli min man,
ta mig i handen och stå vid min sida?
Allt jag vill ha är dig, kommer du stanna hos mig,
hålla mig i din famn och gunga mig som vågorna?


Vår låt älskling, vår <3

Fredag 12/6

Sista jobbedagen idag!
Jaa, jag har lunchrast nu :P Så passar på att skriva lite (a) Idag har det regnat och regnat och regnat och regnat, ja ni fattar xD Det har regnat mycket! Och gör det fortfarande, så tråkigt! Mitt sommarlov börjar imorgon och så regnar det! :/ Aja, ska inte vara kvar i landet så länge till, sticker ner mot Italien på måndag :D Kan inte bli mycket bättre än så! Iof, så kommer jag sakna Roger något extremt mycket, det var nu en vecka sedan vi sågs, en låååång sådan! Och så ska vi inte träffas förän den 8 juli.
Jag saknar dig älskling, massor <3 
Nu på morgonen och förmiddagen har jag inte varit ute i rabatterna, vilket jag tror att ni förstod med tanke på vädret. Det är en annan kille här också som sommarjobbar idag. Han är väl 13 eller nått xD Och vi har packat upp en massa möbler och sorterat dem och sedan kastat dem. Och han den killen har antingen velat tävla mot sig själv eller mot mig, för han gjorde hela tiden två saker samtidigt, haha xD Menmen, så det är vad jag har hittat på idag. Har rast i 25 minuter till och sedan är det tre timmars jobb till, och sedan är jag friiii!! ;) 

I eftermiddag, efter jobbet blir det att packa ner lite saker i husvagnen och fortsätta med uppackningen, som borde varit klar för flera dagar sedan, men jag har helt enkelt inte orkat. Men igår fick mamma nog, och sa att innan söndag MÅSTE alla bananlådor vara borta, och alla saker inlagda i skåpet eller var jag nu ska ha allt. Så det fanns inte mycket mer att säga till om, bara till att sätta igång redan efter jobbet.

Ha det bra sötisar!
PussPuss<3

Torsdag 11/6

Hann inte skriva något inlägg på lunchen idag, så därför tänkte jag skriva ett nu istället :)

Började jobba vid sju även idag. Gick ut till rabatterna och fixade ännu mer. Höll på med det hela morgonen till halv 10. Då var det frukost. Åt en macka och sedan ringde jag Roger <3 Pratade ett tag, sen vid 10 var det dags att jobba igen. Fortsatte ute vid rabatterna. När jag sedan var klar med det vid 11 tiden, hjälpte jag pappa lite och sen vid 12 var det lunch. Käkade kababtallrik, mums! Ringde Roger vid tjugo i 1 och pratade med honom fram till 1. Då var det dags att börja jobba igen. Först lite till med rabatterna och sen ut på lagret och plocka skräp från golvet. Vid kvart i 4, var alla klara, så då var det dags att sluta för dagen. Mamma hämtade oss i stan, då körde vi och handlade och sen väl hemma i huset satte jag mig vid datorn en liten stund. Fotade även lite :)

Nu sitter jag här, fortfarande kvar vid datorn. Ska kanske spela lite :) Får se hur länge jag orkar, kanske får bli lite tv tittande lite senare ikväll med.

Det var min dag än så länge iaf!
PussPuss<3

Onsdag 10/6

MorsningKorsning!

Ja, då var lite mer än halva jobbedagen avklarad! Har lunchrast, som vanligt höll jag på att säga xD Men det har blivit en rutin nu när jag är på jobbet att sätta sig ner och skiva ett blogginlägg efter jag har ätit. Börjar om 20 min igen, och har ingen aning om vad jag ska göra. Vill iaf inte gå ut till rabatterna, har sån träningsverk sen igår. Armarna, tummarna och skulderblanden ömmar riktigt ordentligt. Idag har det varit en lugn morgon och förmiddag. Den har inte varit rolig däremot, men lugn. Det var inventering. D.v.s att vi skulle räkna en massa saker i alla gångarna och sen skriva upp det. Jag som redan var trött när vi började, blev ännu tröttare! Har fått pigga upp mig själv med roliga skämt xD Skriver ett sen i slutet, det som jag tycker är bäst! :)

I eftermiddag efter jobbet blir det att åka hem en snabb vända, kanske.. Eller så åker vi direkt till bowlinghallen. Ska iaf bowla med mamma, pappa, mormor och hennes syster. Ska bli kul :)

Nej, nu ska jag inte sitta här och dega mer.
PussPuss <3


"- Vad är höjden av manlig förnedring?
- Att springa in i väggen med stånd och inse att man har brutit näsan!"


Haha, asg xD

Tisdag 9/6

Godmiddag!

Jobb idag med. Passar på att skriva ett blogginlägg nu på lunchrasten. Har varit ute och rensat/fixat i rabatten hela morgonen och förmiddagen, och ska ut där nu efter lunchen igen. Visst, det är mycket roligare än att packa kataloger, men det är inte så värst kul ändå. Men jag kämpar på! Känner mig som värsta trädgårdsmästaren xD Och det kan jag lovar, jag kommer ALDRIG att jobba som trädgårdsmästare! Okej, jag säger inte detta för att klaga, men jag har varkligen ont i mina tummar och min lilltå! Jaa, ni läste rätt, i lilltån! Den gör exremt ont :/ Asså lilltån borde man egentligen kunna vara utan, fatta hur lite skoskav man hade fått då! Eller ja, iaf jag. För jag får alltid ont i min lilltå, kvittar vad det är för sorts skor. Nej, sitter jag och skriver om en lilltå, jisses vad patetiskt! xD

Efter jobbet blir det att åka in till stan och lämna in min älsklings mobil på lagning :/ 7:an fungerar inte att trycka på.. Joo, om man trycker som en galning, men orka det. Så den får jag bli av med ett tag nu.. Hoppas på en någorlunda bra lånemobil. Rätt skönt ändå att ha en lånemobil med sig på semestern sen. I eftermiddag blir det även lite övningskörning :)

Slut på ord, slut på inlägget!
PussPuss<3

Måndag 8/6 (Kväll)

Du vet att jag helst av allt vill förstå <3

Måndag 8/6

HejsanSvejsan!

Sitter på pappas jobb och har lunchrast. Dagen har gått ganska fort ändå :) Okej,den började segt, men sen flöt timmarna bara på. 3½ timme kvar, sen är det slut för dagen! Aja, på morgonen började jag med att packa lite kataloger, inte alls många. För sen kom Magnus och drog med mig ut till utställningen. Där behövde någon hjälp med att bära bort och bära tillbaka gamla och nya saker till fotograferingen. Var med lite vid fotograferingen och flyttade bord och stolar m.m. Sen skulle jag torka en massa bord, hyllor, bänkar och allt annat som stod i utställningen. Torkade en del innan det var dags för "frukost". Efter "frukosten" fortsatte jag med att torka lite bord, ringde även Roger <3 och pratade en stund med honom innan han skulle klippa gräset xD Sen efter en liten stund kom Jocke och ville att jag skulle ut i trädgården och rensa ogräs, så där har jag varit fram till lunchen nu. Är inte det roligaste man kan göra direkt, men lyssnar på musik så går det lättare :) Ska tillbaka där igen om 25 mionuter när lunchrasten är slut. Sen får vi se hur länge jag stannar. Blir det dåligt väder så ska jag in och fortsätta torka bord, och det är inte speciellt kul det heller, så vet inte vad jag helst vill :P Menmen, det återstår att se ^^

Nej, nu ska jag snart ut och titta på när grabbarna och kanske någon tjej spelar pingis :P Kanske bestämmer mig för att vara med, eller så sitter jag snällt och tittar på :P 

Skriver mer senare ikväll!
PussPuss<3


Btw, Roger har skaffat blogg, congratulations! ;) <3 Inte för att han har börjat skriva i den, men det kommer nog snart. Har han skaffat en, så får han allt skriva någon rad iaf ;)  


Söndag 7/6

Ojsan, nästan en hel vecka har gått sen jag skrev..
Har haft ganska mycket denna veckan måste jag säga. Mycket med skolavslutingen, mycket med packningen, mycket med att träffa kompiar, mycket mys med Roger och massa annat. Så förlåt alla trogna läsare (tror inte det är så många men iaf).

Jag har ingen ork att skriva om alla dagar som gått. Kan bara sammanfatta lite smått. Har packat en massa på måndagen, tisdagen och onsdagen. Sen på onsdagskvällen kom Roger <3 På torsdagen var det skolavslutning och Roger var med. Därefter gick vi på stan en runda och sen gick vi hem och tog det lugnt. På fredagen blev det lite packning till, för då kom mamma, pappa och tebbe upp till Örebro för att hämta hem mig och alla mina saker. Innan vi åkte hem gick vi på stan och åt mat, hela familjen plus Roger :) Efter vi hade ätit gick vi lite på stan och kollade på alla studenterna :) Nästa år är det min tur! Sen lämnade vi Roger på stationen, sa hejdå till honom, och var nära på att börja gråta. Det är ju trots allt extremt länge tills vi ses igen. EN HEL FUCKING MÅNAD! Iaf, sen satte jag mig i bilen tillsammans med min kära familj och åkte 44 mil ner till Skåne. Tog en sisådär 5 timmar. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och snackade med lite folk. Ja, sen så känner ju Roger mig extremt bra. Han sa typ såhär innan vi sa hejdå: "Kommer du ens klara av en hel dag, om du nästan håller på att bryta ihop redan nu?" Och visst hade han rätt. Jag klarade inte äns av kvällen här hemma i Tormestorp. Det bara rev i hjärtat på mig när jag insåg att det var en hel månad tills vi skulle ses igen. Menmen, är man så kär som jag är, så är det inte så konstigt. Iaf, somnade vid halv ett tiden.

Igår var vi i Åhus och hälsade på mormor och morfar. Åt god mat och allt :) När vi kom hem tittade jag och tebbe på film, a walk to remember. Båda två la och bölade som galningar eller nått xD Haha :P Imorse gick jag upp vid nio. Åkte in till stan med pappa, handlade lite, hälsade på farmor och farfar och övningskörde lite :)

Imorgon blir det jobb! Sommarjobba på pappas jobb nu i veckan. Kommer bli lite rikare sen (a) Så imorgon ringer klockan vid 5, kommer vara sååå död..

Så får väl snart dra mig mot sängen :P Nej, kanske inte riktigt än, men om ett tag, en timme eller så :)

Det var allt!
PussPuss<3

Måndag 1/6

Klockan är nu snart halv tolv, och jag borde sova. Men sov så länge imorse att jag är pigg nu ^^

Så passar på att skriva ett litet inlägg :)
Idag var det då först skola som började 12:50 och slutade 15:00, skönare dag kan man inte ha! Mötte Annica i stan. Vi gick till coop extra och handlade färdigmat. Gick hem till henne, åt mat och satt vid datorn ett litet tag. Åkte sedan in till stan igen. Handlade ett par svarta shorts och ett svart linne på H&M och en mascara på Åhlens :) Sedan gick vi till Åbackehus och hälsade på Sanna. Tittade på lite möbler och sådant. Gick sedan ner och pratade med personalen där :) Mycket trevliga! Fick reda på vilket rum jag får. Verkar bli jätte bra :D Stort kök och stor kyl och frys. Så jaa, Åbacken efter sommaren, härligt! Då får Roger komma och hälsa på ofta, så blir det nästan som vår lägenhet ;) Sitter redan nu och funderar på vad jag kan laga för sorts mat och allt :P Är redan på hugget kan man säga.

Njae, borde sova, men kan inte! Ska kolla på ett avsnitt av two and a half men och hoppas på att jag blir trött efter det.

Imorgon är det Krampen, så inga vanliga lektioner imorgon, jippi! Och HEJJA RISBERGSKA!!
På onsdag blir det vanlig skoldag, och senare på kvällen kommer Roger, mys <3
På torsdag är det skolavslutning, yeeeeeah! :)

NattiNatti på er!
PussPuss <3

RSS 2.0