Just an ordinary Saturday..

Eller ja, vanlig och vanlig.. Det är faktiskt min och Rogers 26 månaders dag idag :) <3
Grattis till oss! Älskar dig över allt annat älskling <3

Iaf, här sitter jag i bara mogronrock och filosoferar lite :P
Nej, men jag har precis fått reda på mitt reslutat på tentan, och jag fick TVÅ poäng under Godkänt..
Så ja, Louise som aldrig brukar bli underkänd har blivit det för första gången :P
Nej, men ska inte säga sådär, det är helt nytt på universitetet.
Kan ju säga att 42% av klassen blev underkända, så känner mig inte så speciallt dålig ^^
Jag kommer klara den nästa gång, det är jag säker på! :)

Älskling är iväg och jobbar. De fick ett jobb som bara kunde utföras på helger, så han tog tillfället att tjäna lite extra pengar. Han är väl hemma vid två eller nått sådant :) Sen blir det hemma mys :)

Funderar på om jag kanske ska sätta på mig lite kläder ^^
Ja, det låter väl som en bra idé..

Älskling ringde nyss, gullig som han är ville han kolla hur det var med mig :)
Det var bra med honom också :) Han fick reda på att jag blev underkänd ^^
Förs sa han: Ojdå, det var ju inte så bra..
Men sen när jag sa att jag var en av 42% som blivit underkänd, så var det inte så farligt :P

Nej, kläder var det ja ^^


Hejsvejs i lingonskogen!

...

Alla kan göra misstag,
men det finns ett litet ord som heter förlåta..

Känns så omoget att bryta kontakten helt med en person,
när personen har sagt förlåt och är ledsen för det som hände..

Visst har man rätt att blir besviken och arg,
men lyssna på vad personen som gjorde misstaget har att säga först..



Lär dig livets stora gåta - älska, glömma och förlåta..



Fredag! :)

Det betyder följande:
  • att jag bara har lite kvar att plugga och sen är jag ledig!
  • att det är helg!
  • att det är idol på tv ikväll!
  • att älskling kommer vara hemma med mig i två dagar!
  • att jag ska gå och ta en dusch så jag kan känna mig lite fredagsfin!
  • att vi ska äta god mat och snacks!
  • att jag är glad! :D

Jag säger bara aj!

Har fått en tid hos specialist tandläkaren i Örebro om typ en månad. Där står att jag ska ta med mig min avtagbara tandställning. Vilken jag inte har använt på evigheters evigheter. Dumma mig, jag vet! Men mådde illa av den! Så ja, för att inte visa förmycket att jag slarvat så tänkte jag börja ha den igen. (Lycka till att komma ihåg den Louise). Så satte på mig den nu för att se om den passade. Åhnej.. Den där nere fick jag på, men den där uppe vill bara hoppa av hela tiden.. Så ja.. Får se om jag kan klara av att ha den i en månad nu då, för att försöka fixa det lite till.. Jag har svinont just nu, men får skylla mig själv för att jag inte använt den. När jag haft denna en timme tänker jag ta den av mig igen. Annars kommer jag inte kunna äta senare ikväll. Men okej, jag ska försöka lova att ha den varje natt nu framöver.

Tjingeling!

Onsdag idag, då ja..

Ojoj, bara två dagar sedan jag skrev. Vilket betyder att jag börjar bli duktig (a) Haha xD
Igår hade jag först lektioner mellan 10:15-15:00. En halvdöd Louise åkte sedan hem till Suzana. Där blev det suuuper god mat! :) Potatis i ugn med biff och vitlökssmör. Gjorde en god sallad till också, åt massor! Sen tittade vi på halv åtta hos mig, och sedan slökollade vi på EM-kvalet. När vi inte orkade med det längre så kollade vi på en film innan vi gick och la oss.

Imorse vaknade jag i Suzanas soffa med ett ryck, då katten Elnina hade fått tag i mina tåg med klorna, AJ! Busig katt det där ja! Sen ringde klockan en halvtimme senare vid kvart i åtta. Gick upp och fixade till mig och åt frukost. Medan jag åt frukost kollade jag blogglovin. Och fick se att jag hade vunnit på en tävling hos Anton Kouba! :) Har vunnit dessa snygga underkläderna: http://www.evasunderklader.se. Sexigt värre ;) Haha xD Sen så väckte jag Suzana så hon kunde låsa dörren efter mig. Åkte till skolan och hade en lektion. Vid ett tiden tog jag tåget hem till Örsa :) Älskling kom hem vid fyra, underbart att på pussa och krama honom :) Sen lagade vi mat och lite sådant, och nu sitter jag här ^^

Det var allt!

Tjing tjong kines, det var du som fes! xD


Då var jag igång igen!

Skulle bara berätta att jag lever :P
Bloggen har inte direkt haft första prioritet på senaste tiden. Jag har inte haft lust att skriva något. Nu låter det som om min vardag har varit astråkig, men så är inte fallet! Allting börjar att falla på plats nu! Det enda som ha satt stopp för att skriva är just det där att klicka sig in här, komma på vad man ska skriva om, och sedan få ner det så att det låter bra. Just den lusten har inte funnits där. Men jag ska börja bli bättre. Tror att allt kommer bli bättre om ett litet tag, då kommer jag ha mycket att skriva om, och mycket att visa.
För den 1 november flyttar jag och älskling till en lägenhet! Som vi har längtat alltså. Helt sjukt underbart ska det bli!


Pluggandet i Örebro flyter på, har haft tenta på första delkursen och hoppas att jag har klarat den, så jag inte behöver sätta mig och göra en omtenta, det hade inte kännts så speciellt bra.
Håll tummarna för mig!

Igår gifte Rogers syster Jenny sig med sin Johan. Det var så vackert! De gifte sig borgligt mitt i natten (natten mellan lördag och söndag) när alla gäster såg på. Framför dem var det värmesljus som var format till ett hjärta. Grattis till er två, ni är så vackra tillsammans!

Jag och älskling ska vara hemma själva fram till onsdag nu. Ett perfekt tillfälle att börja känna på hur det kommer att vara när det bara är vi två, underbart! Bestämma själva vad vi ska laga för mat, hur det ska se ut i lägenheten, vilka saker som ska finnas hemma i kylskåpet, inreda alla rummen i lägenheten tillsammans så båda får sina viljor igenom och ja, allt sånt där som är till för par. Äntligen ska vi bli sambos på riktigt!

Har varit duktig och pluggat idag, då jag missade lektionen i torsdags på grund av SJ, mitt tåg var inställt, så skulle ta lite andra tåg. Men om jag hade tagit de tågen hade jag hunnit vara med på lektionen i en halvtimme och sedan skulle jag åkt hem igen, nejtack! Så dumma SJ att jag missade lektionen! I morgon ska jag åka till Örebro igen och ha två lektioner, sen blir det en till på onsdag. Så sover i Örebro i morgon natt. Stackars älskling som får sova helt ensam i det stora huset! Blir bättre när vi flyttar, då kommer jag hem varje dag, fast jag har lektioner dagarna efter varandra :) För då har jag inte lika lång väg att åka.
Perfekt!

Nej, dags att gå ner och titta lite på tv igen, innan älskling kommer hem. Då blir det matlagning, ris med quornstroganoff, mumma!

Tjingeling!

RSS 2.0