I was made for loving you baby..

Godmorning Sunshines! :)

Söndag morgon, vilket betyder snart slut på helgen, slut på lovet.. Bläää...
Vill vara kvar här hos älskling! <3

Hade en mysig dag igår iaf :D Blev Uppsala nåra timmar på dagen. Handlade tre par nya skor :) Louise är glad :D

De svarta stövlarna blir till att ha på ig utomhus nu, när det fortfarande är lite vinter, mina gamla stövlar läcker in, så de ska slängas! De svart/rosa skorna får vänta lite med att bli använda, de är mina nya vårskor :) Även de vita pumpsen får stå inne ett tag till, enda tills maj faktiskt, för de ska invigas på balen :D <3

När vi kom hem från Uppsala färgade jag älsklings hår :P Vill ni se resultatet? :D

Miiiiiiin snygging, bara min (a) <3

Nu ska vi snart kolla på film, blir Avatar :D Äntligen ska jag få se den!! :)

Ha det bäst!

Pusspuss<3

Ett helt meningslöst inlägg, egentligen..

Haha, jag är knäpp xD Sånt här kanske man inte ska skriva i bloggen, men eftersom det är jag och jag är lite knäpp så jaa.. Jag tänker skriva det jag vill skriva :) Det är ju egentligen väldigt normalt :)

Jag blir alltid, som många andra väääääldigt sugen på godsaker när jag har/ska få min "roliga vecka".. Just nu sitter jag och trycker i mig en massa chips, toblerone och cola! Och det finns inget inom mig som säger stopp, kroppen vill ha mer, mer, mer och mer! *Dricker några klunkar cola*
Som sagt, det är inte bra att ha den där otroligt roliga veckan, den gör så många tjejer får mer fett på kroppen än de egentligen borde ha! Ja, jag är en av dem.. :P
Jag som ska försöka gå ner i vikt, dumma "veckan"!! Förstör allting för mig xD

Okej, ett helt meningslöst inlägg, men ibland behövs sånna med.. *Tar en näve chips*



Ingen ska få ta natten ifrån oss <3

Igår kom jag hem till älskling! :) Efter en annorlunda tågresa.. Skulle åkt den vanliga genom att först åka till Mjölby, byta till ett tåg till Örebro, sedan vänta där en timme och sedan åka till Enköping därifrån. Men x2000 blev försenat en timme och fem minuter, så jag gick och pratade med konduktören och han sa att jag skulle åka med till Stockholm och sedan ta ett tåg till enköping därifrån :) Precis, som jag ville :) Så det blev att jag kom till Stockholm vid 14:40 och tåget till Enköping skulle gå 15:07. Så irrande runder på stockholms central ett tag, för att hitta till spår 4:a, centralen är ju såååå stor!! (a) Men hittade rätt, kom på tåget och det körde 10 min senare än de skulle, ingen fara skedd! Men sen under resan blev det ännu mer försenat, fick stå stilla i 20 min, för det var något fel med bromsarna.. Men det fixade sig tillslut. Självklart så kommer jag 4 minuter efter att bussen till Örsundsbro skulle gå, så det var bara att vänta i 20 min tills nästa skulle komma. Tror ni den kom? Njae, en sisådär 20 min försent... så satt i 40 minuter med iskalla tår!! Men när jag såg älskling stå och vänta på mig tillsammans med Ludde blev jag genast varmare :) Blev en myskväll med film och en massa snack och skratt, bästa man kan göra tillsammans med älskling <3

Idag vaknade vi vid halv tio, Roger är lika förkyld som jag, så han var hemma från jobbet. Låg och drog oss en liten stund innan vi gick upp och åt frukost. Sen har dagen bara runnit iväg. Har hunnit med att göra 2 körkorts tester också :) Bra Louise!

Nu väntar vi på glassbilen :) "Dididididi dididididi didi didi didi" ;) "Nu lurar vi barn, nu lurar vi barn, på deras veckopeng! (a)
Sen blir det Let´s dance för mig och Eva, Roger bangar som vanligt xD


Love is in the air <3

1½ år har det varit du och jag nu. Jag är världens lyckligaste tjej, du är mitt allt <3

När du sedan säger ord som: "Vi kan prata om hur glad jag är över att ha dig", då svävar jag! <3

Jag älskar dig min prins! <3

Dive into the ocean of your dreams..

Då var måndagen också avklarad.. Blev att jag sov till 12 efter att ha uttit uppe till tre och pratat med Marcus :P
Gick upp, tog det lugnt framför datorn, fixade till mig och åkte in till stan med Tebbe och Moa. Käkade på pasta vagnen och handlade en kjol på MQ för 49 kronor, var som hittat :P Skiit snygg var den med! :) Sen handlade jag och Tebbe mat till veckan och gick hem till farmor och farfar och fikade. Fick skjuts hem av farfar, sen blev det matlagning, tacos :D Därefter blev det tv och film och nu ligger jag här xD


Saknar min Roger <3

Kom och lägg din kind mot min..

Saknar Rogers närvaro!! Var bara tvungen att säga det (a)

Hemma nu igen. Åkte med kusinerna hem, eftersom jag inte visste om mitt tåg skulle gå, eller om det skulle bli försenat. Tyckte det kändes bättre, när de nu ändå var i Göteborg :) Blev en trevlig bilresa hem. Mycket bättre än en tåg ^^

Imorgon eller på tisdag, blir det att mormor kommer och tar ut mig och tebbe på restaurang, mums! På onsdag blir det kusinträff och väla! :D Sen på torsdag bär det av hem till älskling <3 Hoppas att tågen går!!

Undrar vad jag ska hitta på ikväll.. hmm.. det återstår att se :)

Baby, life was good to me..

but you just made it better! <3

Sista kvällen på lanet nu då.. Som det är planerat iaf, vi får se om jag kommer hem imorgon, i detta snövädret..

Lite tråkigt att det redan är över imorgon, hade gärna varit kvar längre. Men kommer hem till Tebbe, det är mysigt det med :) Sen blir det nog kusinträff i nästa vecka med, det gillas :D Förhoppningsvis, om vädret tillåter det, så blir det Väla med syster en dag också :) På Torsdag åker jag uppåt igen, hem till älskling <3

Jag vill kolla på melodifestivalen.. Hoppas svt.se kan visa programmet snart! Dum som jag är, så glömde jag att man kan kolla på det Live.. Menmen, det är bara att hoppas på att jag kan kolla på det om en liten stund :)

Sitter här med godis i ena handen och en öl i andra (a) Okej, inte ordagrant, för just nu skriver jag, men annars så är händerna fulla ;)

Dags för mer godis!!! :D

Godmorgon världen, här är jag igen!

Efter en natt sovandes på först en luftmadrass själv, och sedan en madrass tillsammans med Roger, är jag väldigt utvilad :) Lite ont i kroppen bara, är inte van vid att sova på en liten yta. Fick putta på Roger för att undvika att inte hamna på golvet, madrass tjuv!! Har sovit ungefär 6 timmar, mindre än vad jag brukar, men piggare än någonsin :) Magen är bättre och jag mår på topp! Tror mycket beror på att jag började dagen med en massa skratt, finns ingen bättre start på dagen :)

Idag blir det data, data, data och handla xD Måste duscha med, så jag kan börja med det där schampoot, så mina bruna fläckar snart kan försvinna!

Jag har inte börjat dagen bra när det gäller mat måste jag få erkänna.. Har börjat dagen med godis, fy på mig! Jag som klagade på alla andra för de åt onyttigt innan frukost, eller till frukost, så gör jag det själv. Mega fy på mig!



Jag känner en bot, hon heter Anna..

Sitter just nu i en rum fullt med massa nördar xD Haha, nejdå de är inga nördar, då är även jag det, och det är jag verkligen inte! (a) Göteborg nu :) 9 stycken andra sitter runt omkring mig med sina datorer, jaa vi lanar xD

Jag och Marcus har klarat ut rebubbled two players :) ÄNTLIGEN! Vilket tid det tog, men fy fasen vad kul vi hade det! :D

Har fått pussa på Roger, underbart! <3
Tyvärr, så mår jag inget vidare just nu.. Min mage mår pissigt dåligt :/ Har ätit förmycket.. Först kebabtallrik, sen pizza, massa godis och läsk.. Jag vet, det är lan, då äter man inte bra, men min mage klarar inte det.. Att jag inte tänkte på det lite tidigare.. MIN MAGE LIDER!! :/ Kanske blir till att sova tidigt ikväll ändå, jag som vill vara uppe!

Hoppas att det blir bättre snart! För såhär kan jag inte ha det..

Det finns ingenting som du måste låtsas att vara..

Hittade en riktigt bra låttext av Peter Lemarc, var bara tvungen att dela med mig! Jag vet att det finns fler än jag som känner sig extremt nakna utan smink, att sminket måste vara på om du ska gå utanför dörren eller liknande. Denna texten fick mig att tänka om :)

Kom, tvätta bort allt smink
Ditt läppstift och mascara
Det finns ingenting
Som du behöver låtsas vara
Så låt ridån gå ner
Och säg sen vad du ser
Det är du


Iaf, har precis varit hos huddoktorn och sedan på apoteket och hämtat ut ett "schampoo" som jag fick på recept av doktorn. Jo, det gick faktiskt väldigt bra. Men innan jag skulle gå in så var jag sjuuuukt nervös! Men som sagt, allt gick bra, det var en sorts hudsvamp, men den är helt ofarlig och smittas inte.. Så måste nu använda det där hud schampoot i tre dagar på raken när jag duschar, och sen en gång i veckan, så skulle det försvinna. Hoppas att det kommer göra det!

Anna kom men världens idé om att gå ner till pizzerian och köpa mat för att fira att allt gick bra idag, funderar på att följa hennes exempel faktiskt :) Då blir det en kebab tallrik! :) Tror de har luncherbjudande med, vilket inkluderar dricka, perfekt! :)

Ska bara packa lite först, och sen tar jag mig ner dit. Packa lite småsaker och sen är det bara datorn och maten kvar ^^ Ska ta med mig lite pizzabullar och kanelbullar (a)

Nej, dags att göra någon nytta och få i mig något att äta. Sen blir det Göteborg!!! :D


När världen stänger av..

Ligger just nu i sängen och pratar med Roger <3

Känner mig så utanför när alla redan är på lanet och jag är kvar hemma.. Vill bara sova så det kan bli morgon..
Klockan ringer halv nio, sen huddoktorn vid tjugo i elva. Hoppas det går bra, är sjukt nervös!! 
Vid tre går tåget äntligen till Gbg :D Vill vara där nu, nu, nu, NU!!

Nej, dags att sova snart..
NattiNatti <3

A,B,C, easy as 1,2,3..

Jaa, det blev en "mobbad" låt, men tyckte den passade bra just nu.. Precis kommit hem efter att ha haft matteprov. Kan inte säga hur det gick riktigt, kändes ganska bra iaf :)

Nu ska lilla jag städa... Usch, fy och blä! xD
Men tänkte städa lite "snabbt" nu först, sen sätta mig och titta på en film en runda, sen laga lite mat till mig och därefter packa lite smått. Låter som en ganska bra idé faktiskt :) Det blir mumma mat ikväll (a) Marrinerad skink snitzel med pommes och bearneisås :D

Nej, städningen väntar.. Hejsvejs på er!

Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss..

Onsdag morgon , och jag är trött! Snoozade i tio min, sen klädde jag på mig gympa kläderna i sängen, allt för att ligga kvar så länge som möjligt. Det blav ganska sent igår, satt uppe med matten. Vet inte om jag blev så jättemycket klokare, men lite iaf.. Bara att hoppas på det bästa att provet ska gå bra! Sen har jag en redovisning också, men den kan jag mycket bättre, den har vi jobbat med i flera veckor, så allt jag skrivit har jag läst igenom flera ggr, så den sitter där det ska.

Eftermiddagen ser ut på följande sätt: Slutar skolan vid tre, sen hem och börja städa, lägenheten ser ut som en bombnedslag. Därefter blir det packning och matlagning. Sen kan jag äntligen pusta ut! Ett lov är verkligen behövligt för mig just nu. Och det kan inte bli bättre än att starta det i Göteborg :)

Hmm, Roger åker redan idag, lyllos! Menmen, det som är bra är att han kommer vara där när jag kommer, det är ett stort plus! <3

Nej, kan inte slöa längre, ska sminka mig och sen bege mig mot skolan.. Första lektionen är gympa, döda mig eller nått!! Vill ha torsdag nu!


Spelar inte längre någon roll..

Sitter här med matteboken och kämpar.. Har matteprov imorgon och jag undrar hur det kommer att gå.. Jag kan en del, jag vet hur man räknar ut sakerna, men inte om det ska krånglas till så mycket :S Kan det inte bara stå ett tal och sen ska man räkna ut det? Måste de ta allt bakvägen också..

Rogers bror ska försöka hjälpa mig lite nu, får se om jag blir något klokare ;)

Fettisdagen idag, och jag hatar verkligen semlor.. Jag menar, det blir inget över om jag får bestämma.. Bort med mandelmassan, bort med hälften av grädden och sedan äta halva för att sedan tycka att brödet växer i munnen på en.. Inge vidare, så struntar hellre i att äta :P Josefine fick min under lunchen, och på fikan med boendet så fick jag kanelbulle istället :D

Nej usch, matten väntar.. Döda mig.. :/
Om ni undrar över rubriken, så är det om matten, men det kanske ni smarta personer förstod ;)

I'm crazy in love wohohoho..

Min älskling är bäst, bara så alla vet ;) <3

Som många andra, så tänkte jag skriva ett inlägg igårkväll, med blogg.se skulle dampa.. Jag hann till och med skriva ett inlägg, men tror ni det fungerade att lägga upp det? Nej! Fick lite små damp..

Men iaf, nu sitter jag i skolan och har rast. Pratar med Roger i telefon <3

Efter skolan blir det till Willys och handla lite :) Sen hem och plugga matte, prov imorgon,
döda mig! Fika på boendet ska också hinnas med :)

Och pissmyran, d.v.s. min älskling, ska åka till lanet redan imorgon.. Varför skulle jag ha en läkartid på torsdag morgon för?! Men ska bli skönt att få veta vad det är iaf! :)


Varje gång jag blundar är de samma sak..

allt jag ser är dig! <3

Skoldagen är över och nu väntar tennis träningen. Därefter blir det hem och laga mat, är redan hungrig (a) Men vill inte äta något innan jag ska iväg, kommer bara må dåligt om jag får i mig något innan träningen.. Så det får bli efter.. Sen middag idag, klockan halv nio, nio närmare bestämt.. Usch, jag kommer vara vrål hungrig! Kanske tar med mig en clementin på bussen eller något, så jag får lite i mig iaf :) Ikväll blir det pasta med pastasås och kött :)

Bussen går om 25 minuter, väskan är packad och jag är ombytt. Blir att läsa lite bloggar innan jag ska gå.
Skriver säkert mer ikväll och berättar om träningen och om min mat blev lyckad ^^

Pusspuss på er!

Godmorgon världen, här kommer jag!

Då var det måndag morgon igen. Blir en kort vecka för mig, skola till på onsdag bara. Sen blir det hudläkaren och åka till Göteborg på torsdag :) Ledig torsdag och fredag, lovely! ;)

Jaa, kanske dags för att börja sminka sig och äta lite frukost.. Har duschat och fått på mig kläder, så mycket har jag hunnit med än så länge.. Har Rogers tröja på mig (a) Snodde med mig den hem (a) Den är myyyysig!

Övningskörning om en timme, wish me good luck!

Pusspuss<3


Små vita ljus, bara stjärnor mellan träden

Klockan är mycket, jag vet.. Men sov på tåget så är ganska pigg just nu :P

Tillbaka i Örebro igen. Har gjort ett till körkorts test, gick inte lika bra denna gången, blev underkänd med 59 rätt av 70.. Menmen, de är till för att träna :) Imorgon blir det övningskörning i en timme. Missar matten, vilket inte är så speciellt bra, men kan inget göra.. Sen blir det till skolan och då ska jag och Annica fixa det sista med vår redovisning. Sen vid halv ett har jag min första lektion. Sen en lektion till och därefter hem och packa tenniskläder, och sedan träning :) Kanske får handla lite efter träningen med, om jag orkar xD

Nej, dags för sängen.. Utan Roger :/ Inge vidare faktiskt..
Miss you darling! <3

Detta är mina snö täckta drömmar..

Nu har jag och älskling precis varit ute och gått med Ludde :) En mysig promenad, med massor av skratt, pulsande i snön och snö täckta kläder! <3


Till älskling på alla <3 dag

Det var tänkt att jag skulle läst upp detta för Roger idag, men det var så mycket känslor att jag fick små panik. Jag klarade inte av att läsa upp det, utan började istället gråta. Kalla mig feg eller vad ni vill, men efter att ha läst texten så tror jag att ni förstår varför det var så svårt att få fram det. Roger fick läsa det själv, men han fick iaf se den, och det är huvudsaken :)



Min älskling
, detta är bara till dig och ingen annan. Känslor att svåra att få ner på papper, de är oftast lättare att visa. Vi visar våra känslor och all vår kärlek till varandra så ofta det bara går. Men nu känner jag för att försöka få ner en massa på pappret.


När jag är med dig, i ditt sällskap. Då är jag som jag vill vara. Det spelar ingen roll vilket humör jag är på, jag är ändå mig själv till hundra procent. Det är inte många som ser den sidan av mig direkt, du är speciell. Jag känner mig fri och trygg tillsammans med dig. I din famn är jag tryggare än någon annan stans. Det är där jag hör hemma.


När vi först blev tillsammans du och jag, så hade vi många som var emot oss. Det var ingen lätt match, men vi klarade det tillsammans, vilket jag är otroligt glad över just nu. Vår kärlek blomstrade och växte sig starkare och starkare. Vi har haft några små bråk, men de har vi löst samma dag. Annars håller vi sams och älskar varandra ut i fingerspetsarna.


Att ligga bredvid dig är som att sväva på moln. Man känner sig tyngdlös helt enkelt. När du sedan smeker min hud med dina händer försvinner jag helt bort i drömmarna. Kyssarna i nacken, på munnen och överallt annat är oförklarligt underbara. Att sedan höra en massa gulliga kommentarer på det är utöver gränserna. Jag hamnar i himmelriket.


Du är den du är, och det är jag tacksam över. Jag skulle inte ha älskat dig på samma sätt om du inte vore dig själv. Det är dig jag älskar, och dig jag alltid kommer att älska. Jag vill aldrig att du ska ändra på dig. Visst finns det småsaker, men de vet du redan om. Inte heller jag är perfekt, det är ingen. Men du är inte långt därifrån.


Jag lovar, du kommer aldrig att förlora mig. Jag är mer rädd för att förlora dig. Du är min dyrbaraste diamant och skör som glas. Ingenting får hända dig, då vet jag inte vad jag tar mig till. Utan dig vore jag ingenting. Vi har format varandra. Vi är en del av varandra och jag fullkomligt älskar det. Vi kompletterar varandra på ett sätt som nästan är obegripligt. Att två människor, som är så olika, kan passa på pricken tillsammans. Det är äkta kärlek.


Att ha dig vid min sida är nästan för bra för att vara sant. Jag har fått min sagoprins och det enda som återstår för att lyckan ska bli gjord, är att vi ska leva lyckliga tillsammans i alla våra dagar, du och jag tillsammans. Jag bryr mig inte om hur framtiden kommer att se ut, bara jag får dela den med dig. Sen kräver jag inget mer för då har jag fått allt det jag önskar, och ingenting kan bli bättre än så.


Roger, jag älskar dig <3


Färglös som en tår blir jag utan dina andetag..

Har jag blivit en bloggnörd nu? (a)
Tycker det börjar bli lite många nu idag, men det är bara kul! :)
Mer för mig att skriva, och mer för er att läsa, kan inte bli bättre jue!

Restaurang besöket blev riktigt lyckat, underbart sällskap, otroligt god mat och trevlig service. Sånt gillas skarpt!
Innan restaurang besöket gick vi in på New Yorker och handlade en korsett till mig (a)
Ojoj va? ;) "Psst, it's for tomorrow you know.."

Just nu har jag precis tittat på Melodifestivalen deltävling 2, och sitter med Rogers tröja på mig och myser. Han sitter och är social med dem på vent, altså en del av dem som ska vara med på lanet som börjar på torsdag :) Även lilla jag ska vara med på det, ska bli såååå kul! Få träffa alla über trevliga människor :)

Hmm, sitter och funderar på vad som ska hända här näst.. Störa älskling kanske (a) "I'm an angel"

Neeeej, så blir det nog inte :/ Kom nyss på att jag har matteprov på onsdag, och borde verkligen plugga lite.. Ska jag plugga nu när jag är ganska så seg? Eller ska jag ta det imorgon när jag är piggare och antagligen har mer tid på mig? Det lutar mer åt imorgon, eller hur? (a) Bra, då blir det så! ;)

På tal om melodifestivalen, så var det rätt låtar som gick vidare till Globen! Men andra chansen vet jag inte riktigt, tyckte nog att Hannas var bättre än Paulinas.. Jaa, Hanna skulle gått vidare till andra chansen istället. De andra, jaa, låten tyckte jag var riktigt fin, texten var fullkommligt underbar (passar bra till titeln "Underbart"), haha, men den var verkligen det, gillade texten skarpt! MEN! (Nu låter jag som Tony Irving) Sångaren kunde inte sjunga den! Inte alls bra, skulle varit en vackrare röst till en sådan vacker text..

Btw, dags att dra sig ifrån bloggen.. "Do you think it will work?"

Pusspuss<3

Öppna famnen och ta emot mig..

Om en kvart ska jag och Roger gå till bussen. Sen bär det av mot Uppsala :)
Shopping och mat!
Tror jag längtar mest till maten faktiskt, är riktigt hungrig, redan... :P
Tur att det blir Buffé då kan man trycka i sig så mycket man bara orkar!
Vilket jag har tänkt göra (a)

Kommer bli en sådan mysig start på alla hjärtans dag helgen,
älskling och jag, tillsammans <3

Det är du och jag mot världen..

Godmorgon! :)

Först och främst måste jag berätta om min nya bloggdesign, som jag fullkomligt älskar! :D
Vann den av Bilja och Tessisen som har photoshop bloggen :)

Igår kom jag hem till älskling, alltid lika underbart! <3
Blev let's Dance och en massa mys! <3
Idag ska vi åka in till Uppsala city, och shoppa lite och sen ska vi äta på restaurang. Vi ska tjuvstarta alla hjärtans dag lite ^^
Ska bli mysigt att äta på kina restaurangen igen, de ha sååå god buffé :)

Imorgon kommer det bli en mysdag till max, bara jag och älskling <3

Älskar att vara i Rogers sällskap, vi är som gjorda för varandra! <3

Lyckliga ögon

Fredag, sista dagen innan helg! Helgen ska spenderas med älsklingen <3

Om 30 minuter ska jag övningsköra igen. Det var ca en månad sedan jag körde med körläraren nu. Hoppas det kommer gå bra! Sist jag körde med pappa gick det faktiskt riktigt bra, och det brukar gå bättre med körläraren, så det ska nog inte bli några problem :)

Igårkväll gjorde jag mitt första test till teori provet. Det är små tester för att öva sig inför det slutgiltiga provet. Jag fick godkänt på de 70 första frågorna igår :) Hade bara några enstaka fel. Visst tittade jag lite i boken, men det får man lov att göra. Men många av frågorna klarade jag faktitskt utan bokens hjälp :) Lite stolt över mig själv (a)

Nej, nu ska jag strax stänga ner datorn, för att packa ner den och allt annat. Sen blir det körlektion i en timme och därefter hem och hämta väskan och sen åka till skolan för att ha en lektion. Bild. :) Sen bär det av hem till Roger! Dagen kan inte bli mycket bättre än sådär! :D

Pusspuss på er! <3

Hon gråter inte mer..

Hmm, känns som det är något som vill mig något ont.. Blir sjuk hela tiden :/ Först i torsdags och fredags. Sen i måndags eftermiddag och igår. Förstår inte.. Menmen, det är bra nu igen, och hoppas verkligen att det kommer förbli så :)

Dagen igår, vill jag knappt prata om.. Var sjuk, var orolig, ledsen, totalt förstörd och extremt kär! Många känslor på samma dag, jajamensan. Tror inte jag gråtit så mycket på evigheter.. Jag har varit nära, men detta var sjukt.. Okej, inga skuldkänslor nu, jag är bara en väldigt känslig liten tjej, det vet du.. Och sen måste även jag få berätta hur jag känner.. Jag vet också att vad som än händer, så kommer du aldrig att förlora mig! <3 Det är du och jag ju! :D

Sen idag blev jag både besviken och otroligt lättad, mina känslor går inte ihop längre. Arg, men samtidigt glad. Sorgsen, men samtidigt så otroligt kär. Besviken, men ändå lättad. Jag menar det går inte ihop..
Fick damp på läraren idag också, men vi behöver inte gå in på detaljer..
Det roligaste idag var när jag var på flumhumör xD

Snart alla hjärtans dag, på söndag, myyyys :D <3 Ska tillbringas till 100% med älskling <3
Roger, jag älskar dig, glöm aldrig det! Även om det händer sådär ibland, så älskar jag dig till tusen ändå <3


Söndag 7/2

Då var man tillbaka i Örebro igen. Blandade känslor faktiskt. Visst tycker jag om att vara i Örebro, det är inte det. Men efter en helg hos Roger och hans föräldrar, hade man gärna stannat kvar. Hos Roger mår jag som allra bäst, det är där jag hör hemma. Kanske inte just hemma så, inte hemma i huset. Utan det är hos honom min själ vill vara, där jag hör hemma helt enkelt. I hans famn, i hans närvaro, där är Louise bara Louise. Jag är mig själv helt enkelt. Som Roger sa när jag åkte så har jag faktiskt glömt något, jag har glömt honom <3


Just nu vet jag inte om jag kan säga att jag mår på topp. Det är inte bara för att jag saknar Roger redsan, utan mer för att min hals gör riktigt ont! Känns som om det ligger något stort på tvären i halsen och bara vill komma ner när man sväljer, men det går inte.. Det räcker att jag bara nuddar vid mina halsmandlar och de riktigt bultar av smärta.. Jag vet inte varför det ska bli såhär, det känns som om jag börjar bli sjuk 24/7 eler nått..




Söndag 7/2

Tjosan!

Söndag, vilket betyder skola imorgon, jag är taggad! Not......
Usch, vill bara ha lov, vilket som tur är kommer snart :)
Då blir det lan, syster och Roger <3

Helgen har verkligen varit på topp :)
Fredagen började lugnt, med att jag vaknade och tog det lugnt, eftersom jag var hemma från skolan.
Vid kvart i tre åkte jag tåget till Köping. Där mötte Marcus upp mig och han körde oss till Enköping :)
Där mötter vi älskling, och då handlade vi mat till kvällen och dricka på systemet.
Sen åkte vi hem till Roger och började med maten nästan på en gång, alla var hungriga.
Det blev tacos, mumsmums! :)
När vi ätit oss mätta blev det dags för monopol :D
För en gångs skull vann någon annan är Roger, Marcus vann!

Igår började dagen med att slappa. Roger vid sin dator, Marcus vid sin och jag vid min.
Jag var inte vid min särkillt länge innan jag kom och störde killarna xD
Då började jag och Marcus spela Rebubbled, och jag kan säga att vi blev ganska beroende ^^
Vi spelade två spelare och kom rätt långt. Vi ska fortsätta på lanet :P
Enda nackdelen var att vi delade stol i början, så båda två fick ganska ont i rumpan xD
Vid halv fyra åkte Marcus hem igen, och jag och Roger tog det lugnt.
Fixade mat och kollade på melodifestivalen.
Sent på kvällen satte vi igång en film och därefter somnade vi gott.

Imorse vaknade vi vid 10, gick ner och fixade lite saker innan vi åt frukost.
Spelade en runda monopol, och Roger vann, inget ovanligt tyvärr..
Och nu sitter vi här och nördar oss xD


Torsdag 4/2

Denna dagen började inte alls bra. Den började hemskt!
Vaknar upp, går sakta upp ur sängen och går in i duschen.
Duschar klart och sträcker mig efter handduken. Virar in mig i den och stannar tvärt.
Hela huvudet börjar snurra och världens illamående kommer krypande.
Går ut ur duschen, sätter mig på toastolen för att se om det hjälpte, det gjorde det inte.
Reste mig upp och allt blev helt flimmrigt framför mig, extremt läskigt..
Gick för att dricka vatten, men inte det heller hjälpte. Så slängde mig ner på sängen helt skräckslagen.
Ringer pappa och ber han vara kvar i telefonen, så det finns någon där när jag ska prova resa mig upp igen.
Det gick bra, och jag kunde fortsätta fixa till mig.

Jag gick till skolan, var där fram till lunch, sen började jag få huvudvärk och illamående. Gick till systern, och hon kollade mitt blodtryckt. Det var för högt! Så hon tyckte jag skulle hem och vila och ta det lugnt.
Så jag åkte hem, satte igång tv:n, pratade med lite vänner på datorn, sov en liten runda och nu för ca en timme sedan gick jag till pizzerian och köpte en pizza. Orkade inte ställa mig och laga någonting, och mamma och pappa har gett mig pengar för att kunna köpa en pizza en dag, och idag passade det utmärkt! Den var riktigt god, behövde mat. Nu har jag precis kollat på Navy CIS, alltid lika bra! :) Får se när jag somnar ikväll, huvudvärken tar kål på mig.. :/

Det blir nog att jag är hemma imorgon med. Lika bra att vila upp sig ordentligt. Åker ju hem till Roger vid fyra imorgon med, och kul om man skulle tuppa av på tåget, nejtack! Så blir nog en vilodag imorgon.

Nej, ska nog återgå till tv:n nu igen, se om det finns något bra att kolla på :)
Happas ni mår bättre än jag!
Pusspuss<3

Onsdag 3/2

Wow, ett blogginlägg till! På samma dag, rekord Louise! :)

Jag vet, jag ska bara låta det vara..
Men jag kan inte..
Förstår inte att en människa kan trycka ner en så mycket, när personen själv varit med om samma sak förut.
Jag ser inte meningen med att kränka både mig, min pojkvän och mina vänner.
Jag sa bara mina åsikter, precis som du själv gjorde.
Men att du sa dina, det var helt rätt, men när jag sa mina, då blev det världens liv.
"Behandla andra, så som du själv vill bli behandlad"
Har du aldrig hört det eller?

Att du bara orkar?
På internet kan du skriva hur mycket som helst, men i verkligheten blir du tyst som en mus.
Det ser jag som om du inte vet vad du gör förän efteråt, och då vågar du inte ta tag i det.
Jag tror jag vet vad du är, du är feg!


Förlåt alla ni, som jag lovat att bara slänga det åt sidan, jag kan bara inte.
Det ligger där och pyser inom mig hela tiden, och snart kommer väl helvetet braka lös..


Onsdag 3/2

Sitter här i skolan och ska egenligen jobba.
Men eftersom jag är ganska långt före, så känner jag att jag kan ta det det lugnt.
Det sa jag inte för att skryta, eller jo, det gjorde jag nog xD
Men allvarligt, jag är snart klar med arbetet, har tre saker till att skriva och sen powerpoint.
Och vi har hela 6 lektioner kvar på oss, jag lovar det hinner jag, gott och väl!
Så därför har jag pratat i telefon med Roger, läst lite bloggar och gjort andra saker helt enkelt :P
Men! Lite om arbetet har jag gjort, har berättat allt jag skrivit för Roger, och det var inte lite ^^

Ojoj, nu blev det lite mycket "skryt" eller vad man kan säga, men som Roger säger,
så ska jag förstå att jag är bra som jag är och allt sånt :)
Just därför måste jag bli lite bättre på att pusha mig själv ibland.
Tror jag behöver skryta och tycka att jag själv är bra ibland.
Det kanske kan få mig att må bättre!

Längtar till fredag, vill pussa på Roger! <3
Sen vill jag träffa Marcus med :)
Och båda sakerna får jag göra på fredag!
Sen blir det uppesittar kväll med monopol hela natten ^^
Vad jag och Roger ska hitta på resten av helgen får vi se sen :)
Njuta av varandras närvaro tror jag <3

Nej, nu måste jag göra någon nytta.
D.v.s. jag ska logga ut från datorn, hämta matteboken och sedan ha mattelektion fram till tre :)
Sen ska jag hem och tvätta, jippppi.... not xD
Men ska bli skönt med rena kläder ;) Hahahah :P

Hejsvejs i lingonskogen!

Btw, jag har varit på flummhumör hela dagen, akta er! xD

Måndag 1/2

Jisses, det är redan februari.. Som jag brukar säga, tiden bara rinner iväg! Det är nu bara 4 månader och tre dagar kvar tills jag står där i min underbara vita klänning med en studentmössa på huvudet, och lämnar Risbergskaskolan bakom mig!

Helgen var både super, och mindre bra. Efter en flod av tårar både igårkväll och imorse fick jag nog. Kände att jag behövde min älskling mer än någonsin. Och underbar som han är, så betalar han en resa hem till honom på fredag och fixar så att vi ska ha det superskoj! Han har bjudit hem Marcus på lördag, när vi har huset för oss själva. Då blir det en monopol kväll :D Vi ska spela så det står härliga till, och jag får umgås med de som tycker jag är fin som jag är. Roger, du är verkligen bäst! Älskar dig till tusen! <3


RSS 2.0