When I'm thinking of you I don't feel alone <3

Sitter och lyssnar på låten Vanilla twilight med Owl City. Den är så himla underbar, förklarar äkta kärlek <3

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

De tre första verserna i den, viss verkar den helt förtrollande :)

Idag gick jag upp klockan 6, fixade till mig och tjugo över 7 var jag vid trafikskolan. Vi fick trycka ihop oss med fem pers i båda bilarna och åkte ut mot Kumla. När vi kom fram till halkbanan kändes det väldigt pirrigt. Vi började med att få information om allt som skulle ske, sen körde läraren med oss alla fyra och demostrerade först så vi visste var vi skulle bromsa och var vi skulle svänga. Sen var det dags för oss att göra det själva. Vi fick åka/köra två och två. Det var bara jag och en tjej till, resten var killar, så vi två tjejer fick köra med varandre :D Rikitgt cool tjej det där! :) Första banan vi gjorde bestod av en svängdel och en bromsdel, vi fick köra ungefär 6 varv var. Johanna började och jag satt bredvid. Lärde mig av hennes misstag (a) Men nu på halka är det när man gör misstag, som det blir rätt. Eftersom vi ska få se och känna hur det är i sånna situtaioner. Andra banan bestod av två bromsdelar, en med halka och en utan för att känna skillnaderna. Där skulle vi upp i högre hastigheter, vilket var lite små läksigt, men det var extemt kul! :D På andra banan fick jag köra först, så Johanna kunde lära sig av mina misstag :P Kom tillbaka hem vid kvart över tolv. Kände hur huvudet var stort som en fotboll och dunkade som in i.. Så skickade sms till min mentor, och la mig ner för att vila, sov i någon timme och kände mig lite bättre. Nu har jag precis diskat och plockat undan lite på rummet. Ska kolla på tv om 20 min, sen ska jag fortsätta med att städa lite till, dammsuga, dammtorka och ut med soporna.

Imorgon kommer älskling, myyyyyyyyyyys! <3 Blir en kväll med matlagning och mys :) Sen kommer även Marcus på lördag eftermiddag :) Blir en min-lan helg :D

Och för er som undrar, så ja, jag har klarat mina myttigheter väldigt bra hittils. Det är grovmackor med pålägg och grönsaker varje dag. Inget godis på hela veckan, vilket jag ska hålla! I helgen blir det ramlösa för min del, läsk för Rogers del, ska klara det! Popcorn och salta pinnar blir det i helgen med :) Kanske lite taco chips också. Jag är stenhård, jag ska klara detta. Imorgon ska jag och Roger ut och gå en liten runda också innan det är dags för sängen, ska bli mysigt :)

Snart Top model! :)

Pusspuss<3

Kommentarer
Postat av: Snart pappa.

Vi kan tyvärr inte veta något mera vad för kön det är som simmar runt i Emmas mage, då måste man göra ett privat ultraljud och det kan kosta mkt med pengar. vi vill egentligen veta vad för kön det är, men vi vill också det ska bli en överraskning ^^ och tro mig, det alternativ kommer du också ha när det är dags för dig =) underbar känsla

2010-03-11 @ 23:02:50
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Postat av: Snart pappa.

Ett bra svar från dig angående inlägget som jag gjorde, "abort eller inte" . Hoppas du har haft en bra början på lördagen! Haft för planer idag? btw, jag inspirerar dig blogg mkt ska du veta.

2010-03-13 @ 17:57:32
URL: http://pappatobbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0