Måndag 26/1

När ska jag sluta drömma så mycket på nätterna? ^^
Imorse vaknade jag upp med ett ryck mitt uppe i en dröm, trodde att det var mitt i natten, men så börjar klockan ringa.. Ville bara ligga kvar och mysa, men det hade jag inte tid med :/ Så det var bara att hasa sig upp ur sängen och försöka få fötterna att vilja bära en upp för trapporna till duschen.. Jag kom iaf till duschen och då piggnade jag till som vanligt :P

Försökte hinna med 08:57 bussen, men självklart så tog sminkningen längre tid, så jag fick ta nästa 09:12.. Kom till skolan tio minuter innan jag började, ovanligt för att vara mig, men så går det om man vill sova längre.. Hann iaf pussa på Roger innan jag stack in på lektion :) Började dagen med engelska, ganska okej faktiskt.. Sen var det lunch och sen naturkunskap.. Den lektionen var så tråkig, och så var jag extremt trött så jag bara flummade ! Stackars Josefine och Teresia, att de orkade med mig ^^ Sen var det matte, och det gillar jag :) Sen fick jag åka bil till IV-valet tillsammans med Roger och hans mamma.. Lite små lyxigt ;) På IV-valet satte vi upp frisyrer, mycket kul ! :)

Såhär blev mitt hår :)
Sidan                                        Bakifrån   

       


Efter IV-valet gick jag till Ica på krämaren och handlade lite nödvändiga saker innan jag åkte bussen till träningen :) Kul att träna, alla påpekade mitt "snygga" hår ;) Nej, det var inte bara därför det var kul, det är alltid kul att flumma med tjejerna ^^ Men idag så var vi sju stycken som spelade, vi brukar vara tre eller fyra.. Så det var lite jobbigt att vara så många, men det gick ändå ganska bra.. Fick in några riktigt bra slag :) Efter träningen blev det hem, äta mat, plugga lite, titta på tv och plugga lite till.. Glad över att jag är klar med svenskan nu iaf :)

Nej, nu ska snart lilla jag sova.. Behöver verkligen sova inatt..

FÖRRESTEN ! TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR BLOGG DESIGNEN SUZANA, DEN BLEV RIKTIGT SNYGG ! :) <3

Sov så gott alla !
PussPuss<3

Kommentarer
Postat av: Suz

Det var så lite så! =D



<3

2009-01-27 @ 00:19:40
URL: http://mirrorofmadness.blogg.se/
Postat av: Emmaaaaaaa :)

Ja den blev verkligen jättesnygg :D <3

2009-01-27 @ 21:47:55
URL: http://undeerbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0