Söndag 18/10

Godmorgon alla trogna läsare!

Har precis ätit frukost tillsammans med Roger, efter att ha legat och dragit oss i ungefär en timme :P Så skönt att göra det, känna att det fortfarande är helg och inte behöver gå upp när klockan väl ringer. Finns inget bättre! Och sen när älsklingen ligger där bredvid som man kan krypa upp till, då är allting på topp. Skulle vilja ha det så jämt och ständigt, att somna tillsammans och sedan vakna tillsammans. Men tyvärr så går det inte, iaf inte än på ett tag. Därför hoppas jag innerligt att vi ska skaffa en lägenhet tillsammans efter jag har tagit studenten, det skulle vara underbart! Men det stora problemet kommer bli högsskolan för min del, och jobb för Rogers del. Tänk om han får jobb i mittersta delen av sverige, och jag kommer in på högskolan i nedersta delen av sverige, hur löser vi det då? Jag vet, det är ett tag kvar, men jag kan verkligen inte låta bli att tänka på det. Framtiden skrämmer mig faktiskt, den finns ju bara där, utan att jag vet vad som kommer att ske. Det är som att se igenom en krossad glasruta, motivet finns där framför mig, men jag kan inte urskilja vad det är. Lika dant med framtiden, den finns där, men går inte att se vad den bär med sig. Vilken liten filosof jag blev nu.. Men ville försöka förklara hur jag känner.

I fredags var jag ute på krogen för första gången :) Det var riktigt kul faktiskt! Speciellt när Roger fanns där hos mig, och alla andra goa tjejer. Jag kom till och med upp på dansgolvet, vilket jag inte trodde jag skulle göra :P Men, väl där ute så släpper man allt annat, och låter musiken och Roger föra en.

Igår var det en lugn dag. Jag och Roger segade fram till fem. Sen var det dags att åka in till stan och möta Josefina. Därefter åkte vi till en pizzeria och åt en av de godaste pizzorna jag ätit här i Örebro :) Vi gick inom ica innan bussen gick tillbaka. Där handlade jag lite frukost och godsaker till kvällen. När vi kom tillbaka till min lilla lägenhet satte jag mig och kollade på körslaget. Sedan flöt kvällen på, med Outsiders avsnitt och mys <3

Idag blir det till att diska, städa lägenheten lite, ta ut soporna och sedan plugga matte i massor! Har nationellt prov i det imorgon, i fyra timmar! Ska sitta i en aula i fyra timmar. Har bett Roger följa med mig till ica senare i eftermiddag så jag kan införskaffa lite godis som jag kan mumsa på under provet.

Nej, nu måste jag börja göra något vettigt, som att diska t.ex. det är dö tråkigt, men det måste göras. Får inte plats med mer saker, och inga rena glas har jag heller. Visst låter det som om diskning borde vara en lösning? Ja, precis.

Pusspuss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0