Ledsamt, men ändå så underbart!

Imorse stressade jag mig igenom morgonen och åkte till skolan för att ha idrott. Jag var ledare idag, lärde dem att spela tennis :) Verkar som om de tre! som var med var nöjda med min prestation, vilket kändes väldigt kul :) Då vill man prova det flera gånger. Känns som om jag har mycket läxa igen.. Redovisning imorgon (Teckenspråk), prov på måndag (nationella i matte C), prov på tisdag (psykologi B) och sedan ett seminarium på tisdag tillsammans med mentorn och Annica (Svenska C). Jisses, mycket på en och samma gång igen. Men det är det sista nu, sedan är allt över!

Har packat ner en massa porslin i en bananlåda och varit duktig och skrivit porslin + kökssaker på den :P Känns så ledsamt att snart behöva lämna min lägenhet, jag menar den är ju min nu.. Eller ja, tyvärr så kommer det inte att få vara min så länge till, det är ledsamt.. Men! Jag vet att det är bra saker som kommer att hända när jag flyttar här ifrån. Jag ska flytta ihop med älskling :) Om det nu inte blir i en lägenhet direkt, så ska jag iaf flytta in hos honom och hans föräldrar. Det ska bli underbart att få bo tillsammans med älskling, finns inget bättre än att vara med honom, och då kommer jag att få vara med honom varje dag. Kan inte bli bättre än så!

Förhoppningsvis så ska personalen hjälpa mig med fönsterna idag, så jag kan bocka av dem på listan. Sen ska jag nog torka några skåp också. Kanske tar lamporna med, när jag ändå är i farten. Det får bli tvättning nästa vecka, ska ner och boka en tid på onsdag tror jag. Då kan jag tvätta alla mina kläder som behövs tvättas, och då kan jag ta en massa handdukar på samma gång.

Nej, dags för mat! :) Är hungrig! Idag blir det färskpasta och köttbullar (mamma scans, de bästa!), mums! Tur att färskpastan inte ska koka så länge, bara 4 minuter eller nått, vilket gör att jag kan börja med båda sakerna samtidigt, behöver inte föröka tajma in allt :P

Pusspuss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0