Tisdag..

Måste börja med att skriva Grattis till Marcus för han blir faktiskt 21 idag! :) Massa grattis till dig storebror! :)

Underbart väder, umgås med trevliga människor och underbara nyheter, sådant gillas skarpt! :)
Irriterande lärare och en älskling som är sjuk, gillas inte alls..

Vädret är på topp, sommaren närmar sig med stormsteg :)
Grillkväll med boendet med god mat och trevligt sällskap med kubb spelande gjorde min kväll :)
Att jag sedan har fått MVG på mitt projektarbete är helt sjukt underbart! :)

När en lärare skäller på en för man sitter och smsar, fast flera andra brukar göra det under lektionerna blir man ganska piss off! Anser att jag är respektlös för att jag bara skulle svara snabbt på ETT sms, när jag har sett andra skicka flera sms under en lektion. Blir så arg!
Sen får man veta att älskling inte alls mår så bra, utan har sovit två och en halv timme direkt efter jobbet och låter jättesnuvig piggar inte heller upp en direkt. Hoppas du blir bra snart igen min prins! <3


Imorgon ska jag börja städa min lägenhet och plocka undan en hel del saker. Tänkte gå till ica och fixa bananlådor att packa i, och sedan börja lägga ner kökssaker i en av lådorna. Sen får jag väl packa ner lite kläder också, sådanna som jag inte ska använda fram till sommarlovet. Ska börja torka av skåpen i köket, bara använda två skåp framöver. Kanske tar taklamporna också, när jag ändå är i farten. Fönsterna ska jag och en personal på boendet ta imorgon också. Det börjar komma igång på riktigt med städningen nu.

På fredag åker jag hem till Skåne igen. Mamma ska färga mitt hår "bimboblondt" ;) Äntligen ska jag få känna mig som en blondin igen, känner mig som en mörkblondin, inge kul alls! Vill vara en riktig blondin :) Sen på söndag ska jag och Tebbe stå och sälja gamla saker på loppis. Vi får alla pengar vi tjänar ihop :)

Nej, kanske ska bli sängen tidigt idag.. Ska iaf ta och ta ur liserna och äntligen kunna slänga dem! Har haft dem i över en månad nu, det märks i ögonen. Ska bli riktigt skönt med helt nya linser imorgon :) Ska prova en ny lins på vänster ögat, hoppas den kommer vara bättre än den förra! Borsta tänderna och tvätta av sminket ska jag med göra. Sen lägger jag mig nog i sängen med Psykologiboken som min enda sängkompis. Älskling, var är du?! <3

Kommentarer
Postat av: TinA

Wiie det börjar närmar sig studenten rikgit mycket nu :D Hoppas det blir superfint väder :D :)



Grattis till MVG!!!!!!!!!!

2010-05-19 @ 09:53:26
URL: http://egoism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0